Mit tegyek hogy végre ne gubancos legyen a szőre, hanem zsinóros? Egyáltalán mit kell tenni a pulikutya szőrével nyáron, illetve télen kezdeni, hogy szép legyen és még kényelmes is legyen neki?
Figyelt kérdés
A kétéves kan fehér pulikutyámnak nyáron vágtuk le a szőrét életében először, de már majdnem visszanőtt, ám most még sokkal gubancosabb.2008. jan. 27. 17:17
1/20 anonim válasza:
Nekem van egy pulim és neem is sok gond van a szőrével.Nyáron én mindig megnyírom a bundáját,mert ha nem nyúlok hozzá ollóval akkor kopaszra tépi magát. :)
Nyáron nyugodtan megnyírhatod a bundáját,hogy ne legyen melege.Télen hidegben semiféleképp se nyírd meg.A szőre pedig nem lesz zsnóros,A puliknak olyan fajta a szőrük.Gubancos.
2/20 anonim válasza:
nem ertem peldaul a bochon havanese vagy a bolognei direkt olyan helyrol szarmaznak ahol hideg van,es ennek ellenere is sokat latni lenyirt szoruket.nekuk a szoruk nyaron nem melegiti oket,es inkaab csak husiti oket,nem kell oket lenyirni ok meg vannak hozza szokva es a puli is
3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de nem sokan írtak! Írjatok, én is mindig mindenkinek írok! Azoknak akik már eddig is írtak, köszönöm, ez nem rájuk vonatkozik!
2008. jún. 16. 10:46
4/20 A kérdező kommentje:
hm...jó sok választ találtam így másfélév után is...na mind1...kösz...
2010. júl. 1. 15:32
5/20 A kérdező kommentje:
Ja amúgy megint meg lett nyírva, tök dilisen néz ki, de írtó ari lett, bohókás,kis cuki,amúgy mehint vemhes a másik pulim is. :) :P :D XD
2010. júl. 1. 15:35
6/20 anonim válasza:
Vidd el kozmetikába, ott kezdenek valamit a szőrével.
7/20 anonim válasza:
el kell vinni kutyakozmetikába és lelehet gépeztetni.
a zsniroztatni akkor számolj vele hogy félévente vinni kell.:) Kutya kozmetikus az ismim;)
8/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! :) idén is meg lett nyírva, és most jó lenne ha zsinórosra sikerülne a szőre.erre van valami házi praktika esetleg? :)
2011. szept. 7. 20:50
9/20 anonim válasza:
nincsen,de szerintem vidd el a kozmetikába,minden képpen zsinorost szeretnél?:)))) csak azt félévente kell vinni kozmiba
10/20 A kérdező kommentje:
jah hát akkor lehet az lesz :) bár így rövid szőrrel nagyon ééédes :) talán télre megint hatalmas bundija lesz aztán nyáron kicsi és így tovább :) majd eldől akkor köszike :)
2011. szept. 7. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!