21/23 anonim válasza:
F1-es volt, de nem kötelező hinni nekem. Lehet nyugodtan tamáskodni, ezzel a tények még nem változnak, amit én tudok, és hihetetlen mértékben nem érdekel, hogy Te kételkedsz vagy nem. :)Leírtam a tapasztalatomat, hogy 16 évig volt a család " kis kedvence", és ha lehetne , újra és újra befogadnám. Ennyi.
:)
22/23 anonim válasza:
Romániában van turistaházam és az egyik szuka kutyám sokat csavargott a hegyekben sokszor hetekre eltünt aztán mindig visszajött... egyik alomból meghagytunk két szép kölyköt, már kiskorukban gyanusak voltak, de felnőttként hihetetlen tulajdonságaik voltak, már kutyagazda szemmel... engem soha nem bántottak, de nem is barátkoztak játszottak úgy és nem is voltak olyan kezesek, de nem is voltak túl vadak... a nyakuk rettentő erős vaskos volt, hihetetlen izmosak voltak, és a farkuk hatalmas lompos volt a színük is olyan vad szürke volt, (az anya aranysárga és a környéken sem volt hasonló színű kutya)... a szőrük drótszerű, nagyon erős volt, a harapásuk, szorításuk a sokszorosa a többi kutyáénak... gyanús volt hogy időnként elmennek vadászni, a hegyi emberek mondogatták hogy zárjam be őket (errefelé ez nem hogy nem divat, de nem is szoktak ilyesmire gondolni, minden kutya mindig szabadon van)... egyszer a saját szememmel láttam amint a két fiú és az anyjuk elfognak egy egészséges nagy őzet, egy szakadékba kergették, összehangolt támadással, és félelmetes vadsággal letaglózták és pár másodperc alatt kivégezték... a szakadékba nem mentem utánuk, de nem is jöttek egy darabig haza, gondolom előbb elfogyasztották... viszont a farkasokkal sem voltak vidámságban és egyszer egy havasi legelőn egy sokkal nagyobb falka elbánt velük így csak az anya maradt meg, aki viszont a világ legédesebb kutyája...
23/23 anonim válasza:
én hiszek 19. válaszadónak, mert az enyémek is hasonló viselkedésűek voltak, csak ugye itt nem kertesházról van szó, hanem a vadonról, és így nem is figyelgettem ennyire, de az inteligencia, öntudatosság, erő, erős kisugárzás, mind megvolt... embert soha nem bántottak... de mindenki tartott tőlük, már csak a nézésük miatt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!