Fekete -cser és cser (őzbarna) tacskót szoktak keresztezni? Vagy csak azonos színűekkel szabad?
Az egyik ismerősömnek fekete cser kislány tacsija van, és őzbarna tacsival akarja pároztatni.
Szoktak ilyet csinálni?
Megvannak az orvosi papírok? tenyész-szemle megvolt?
Mert ha nem , akkor nem pároztatás, hanem szaporítás, és Igen sokan szaporítanak!
nem tudom...nem az én kutyám
de nem ez volt a kérdés...
nem okoskodni kéne, meg belekötni,hanem válaszolni.
én csak kíváncsi vagyok.
Tacskó tenyésztési szabályzat:
2.5 Különböző színváltozatok keresztezése
Nem javasolt az alábbi színpárosítások keresztezése, mert pigmentációs hibákat és egyéb súlyos rendellenességeket okozhat:
NEM JAVASOLT TACSKÓ SZÍNKERESZTEZÉSEK
Apa kutya szín - Anya kutya szín
Barna Barna
Barna Vörös
Vörös Barna
Csíkos Tiger
Tiger Csíkos
2.5.1 Tiger színű tacskó tenyésztése
A pároztatás a tiger színű tacskók és egyszínű, kétszínű illetve hasonló/egyforma szőrzetű és nagyságú tacskók között engedélyezett.
A tiger színű tacskó tiger színű tacskóval történő pároztatása nem megengedett.
hogy, nem szabad pároztatni egymással
de gondolom az ismerösödet ugyse érdekli ha minimális ismeret nélkül szaporit ..
különben meg mindenki mást mond... ezt nem értem.
az állatorvos ajánlotta neki a kant
akkor meg gondolom amikor a tenyészszemléjét megcsináltatta a kutyának talákozott más tacskósokkal akit tudnak segíteni neki a kérdésben
vagy amikor kiállításra vitte a tenyészteni kíván ebet, akkor is sok tacskóssal összefuthatott
vagy megkérdezheti a kutyája tenyésztőjét például ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!