Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fekete -cser és cser (őzbarna)...

Fekete -cser és cser (őzbarna) tacskót szoktak keresztezni? Vagy csak azonos színűekkel szabad?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősömnek fekete cser kislány tacsija van, és őzbarna tacsival akarja pároztatni.

Szoktak ilyet csinálni?

2010. aug. 11. 12:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

mert a vakcina az orvosnak sincs ingyen

én segítek az állatorovos mellett, de igy is kifizetem a vakcina árát amikor a kutyáim oltja

de a TI csoda állatorvosotok biztos jótékonysági intézmény

okostojás meg te vagy meg a szaporitó haverod ..

2010. aug. 11. 14:42
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kell minden második kérdést tele szaporítózni!!! Nincs más dolgotok?Mondjuk addig foglalkozhatnátok a saját kutyátokkal kicsit!
2010. aug. 11. 17:17
 23/26 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért, mert az utolsó két napban szaporító dömping volt ezen az oldalon.
2010. aug. 11. 21:43
 24/26 anonim ***** válasza:

Lehet de akkor sem tudom felfogni hogy miért kell minden kérdést így tele írogatni ezzel!

Aki szaporítani akar az úgyis fog még ha a fejetek tetejére álltok akkor is!

Kár elcseszni a kutyás topikot!

Nem vagyok szaporító,ivartalanított kutyáim vannak és én is sajnálom a rengeteg beteg vagy kidobott kutyát!De attól még nem írom bele minden kérdésbe az olcsokutya.hu vagy az ivartalananítsd,szaporító stb... mint akiknél megakadt a lemez!

Ez az oldal nem azért van hogy itt kampányoljatok aminek még csak sok értelme nincs is!

Ha a kérdésre nem tudtok értelmes választ adni akkor inkább ne is szóljatok hozzá!

Az a gáz hogy sok faluba nincs is civilizált kutya tartás meg egy csomó dologról nem is hallottak!Fel tesz itt egy kérdést mert ép segíteni szeretne a kutyáján aztán kész mint a keselyűk úgy csaptok le rá de az állaton ezzel még nem segítetek és ezt kéne végre felfogni!

2010. aug. 11. 22:17
 25/26 A kérdező kommentje:

lehet a nagyokos szaporító haverom jobban szereti a kutyáját, mint te.

foglalkozz inkább a saját kutyáiddal te idióta s.ggfej!

és vannak még jóindulatú, rendes emberek, de te nyilván magadból indulsz ki, h te hogy csinálnád.

ez a hozzászólás a te saját szegénységi bizonyítványod, gratulálok....

2010. aug. 12. 08:56
 26/26 A kérdező kommentje:

azért útáljátok a szaporítókat, mer negyed annyiért adják a kutyát, mint ti!

teljesen egyértelmű...

az összes kutyusom szaporítótól van, és gyönyörű egészséges kutyák!

2010. aug. 12. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!