Fekete -cser és cser (őzbarna) tacskót szoktak keresztezni? Vagy csak azonos színűekkel szabad?
Az egyik ismerősömnek fekete cser kislány tacsija van, és őzbarna tacsival akarja pároztatni.
Szoktak ilyet csinálni?
mert a vakcina az orvosnak sincs ingyen
én segítek az állatorovos mellett, de igy is kifizetem a vakcina árát amikor a kutyáim oltja
de a TI csoda állatorvosotok biztos jótékonysági intézmény
okostojás meg te vagy meg a szaporitó haverod ..
Lehet de akkor sem tudom felfogni hogy miért kell minden kérdést így tele írogatni ezzel!
Aki szaporítani akar az úgyis fog még ha a fejetek tetejére álltok akkor is!
Kár elcseszni a kutyás topikot!
Nem vagyok szaporító,ivartalanított kutyáim vannak és én is sajnálom a rengeteg beteg vagy kidobott kutyát!De attól még nem írom bele minden kérdésbe az olcsokutya.hu vagy az ivartalananítsd,szaporító stb... mint akiknél megakadt a lemez!
Ez az oldal nem azért van hogy itt kampányoljatok aminek még csak sok értelme nincs is!
Ha a kérdésre nem tudtok értelmes választ adni akkor inkább ne is szóljatok hozzá!
Az a gáz hogy sok faluba nincs is civilizált kutya tartás meg egy csomó dologról nem is hallottak!Fel tesz itt egy kérdést mert ép segíteni szeretne a kutyáján aztán kész mint a keselyűk úgy csaptok le rá de az állaton ezzel még nem segítetek és ezt kéne végre felfogni!
lehet a nagyokos szaporító haverom jobban szereti a kutyáját, mint te.
foglalkozz inkább a saját kutyáiddal te idióta s.ggfej!
és vannak még jóindulatú, rendes emberek, de te nyilván magadból indulsz ki, h te hogy csinálnád.
ez a hozzászólás a te saját szegénységi bizonyítványod, gratulálok....
azért útáljátok a szaporítókat, mer negyed annyiért adják a kutyát, mint ti!
teljesen egyértelmű...
az összes kutyusom szaporítótól van, és gyönyörű egészséges kutyák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!