üdvözlöm azt aki épp a kérdésemet olvassa! A kérdésem következő lenne: van fekete szőrű ír szetter?
Figyelt kérdés
az egyik barátomnak fekete szőrű ír szettere volt, (elcsavargott többé sose látták :( )
ez a kutyus volt az én kutyám apja, arra lennék kíváncsi hogy a fekete szőrű ír szetter egy ritka genetikai mutáció-e a szettereknél vagy tényleg létezik belőle fekete szőrű is. ( tényleg ír szetter volt, gyönyörű feketén csillogó szőrű kutyus volt)
kerestem google-n, meg már mindenhol te nem találok fekete szőrű Ír szettert.
valaki esetleg hallott már ilyen ír szetterről? vagy látott is?
zöld kéz mindenkinek aki tud valamit!!!!!! :)
2011. okt. 8. 19:29
1/16 anonim válasza:
az ír szetter vörös.amelyik nem vörös,az nem ír szetter. definició szerint.
2/16 anonim válasza:
Úgy tudom, nincs, de pl. a gordon szetter az fekete-cser színű.
3/16 anonim válasza:
4/16 anonim válasza:
én láttam már fekete ír szettert de lehet hogy csak sötét volt a szőre. de elég ritka a tetőtől talpig fekete ír szetter
5/16 A kérdező kommentje:
hát igen .....
én is gordon szetterre gyanakszok........:)
2011. okt. 8. 20:12
6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ,mindenkinek ment a zöld kéz !
2011. okt. 8. 20:13
8/16 A kérdező kommentje:
utolsón ! nem, nem ő az ha tudnám hogy kell képet feltenni a gyakori kérdések.hu -ra feltenném azt az ír szettert aki a kutyám apja volt, van róla 3 kép
2011. okt. 8. 20:48
9/16 anonim válasza:
10/16 A kérdező kommentje:
utolsó ment neked is azért ám a zöld kéz. :)
2011. okt. 8. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!