A kutyám odapisilt a teraszra (sokat), pedig ott van tőle két méterre a hatalmas, füves kert. Miért csinálja ezt vajon? :S
Figyelt kérdés
öt és fél éves, jólnevelt kutyáról van szó...2012. okt. 20. 17:24
1/7 anonim válasza:
Nedves és hideg a fű.. Nekem is ezt csinálják sokszor. A nagy úgy pisil már a fűre hogy felemeli a lábát a teraszon és úgy a fűre céloz.. Persze ez csak reggel amikora harmatos a fű
2/7 A kérdező kommentje:
köszi, de itt nem ez a helyzet, az tuti...:S Tán még több is van mint két méter a távolság, inkább három. Most kb. két órán belül kétszer játszotta ezt el... És tudja, hogy rosszat csinált, mert sunnyogott...
2012. okt. 20. 17:52
3/7 anonim válasza:
Ilyen nálunk is előfordult, ráadásul délután, amikor a fű nem is volt nedves. Az okát mi sem tudtuk, de másnapra megint normális lett. Szerintem ha ez nem szűnik meg, esetleg még mellé furán kezd viselkedni, vigyétek dokihoz.
4/7 anonim válasza:
Nem simán csak pisilt a kutya, hanem jelölt.
5/7 A kérdező kommentje:
hát nem tudom hogy miért jutott ilyen az eszébe...:S Egyszer régen már csinálta ezt egy pár napig, aztán abbahagyta. Most a lehető legpattogósabb hangomon kérdeztem meg tőle, hogy mit csinált, és h ezt mégis hogy gondolta, na azóta bent lapul a házában. Remélem megjegyzi, hogy ilyet nem csinálhat többet...
2012. okt. 20. 21:15
7/7 A kérdező kommentje:
ivartalanított szuka...
2012. okt. 20. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!