Milyen kutyát ajánlanátok bátran hatalmas kertbe, házőrzőként+gyerek mellé?
Figyelt kérdés
Roti,Németjuhász,pitbull,boxer nem jó.
ja,és 2-őt szeretnék,hogy ne legyen magányos,és ha szükséges(bár valószínűleg az)akkor szakembert is megkérnék a tanításhoz.
2012. szept. 6. 07:23
1/20 anonim válasza:
malamut, ujfunlandi, bernáthegyi
3/20 anonim válasza:
Gyerek mellé egyből a golden retrivert mondtam volna,de szeritem nem a legjobb házörző,az miénk boldog boldogtalant megnyalogat,megszeretget:)))
Persze ez nyilván nevelés kérdése!:)
4/20 anonim válasza:
A malamutot nem kimondottan ajánlanám, mivel gyermek is van de az ujfunlandi, bernáthegyi szereti a gyermekeket és ha nem is kimondott őrző-védők a termetük és ugatásuk elrettenti a betolakodókat. A két utobbi közöl én a bernáthegyit ajánlanám de nem kevésbe kerül a tartásuk.
5/20 anonim válasza:
Még egy szavazat a Berni pásztor mellet!
Teljesen ideális választás lenne.
Ha még nagyobb méret is szóba jöhet, akkor pedig Leonbergi.
Olvass utána a jellemüknek.
Igaz, hogy minden kutya egyéniség, de ezek alapból jó választások lennének.
7/20 anonim válasza:
4éves koromig kuvaszom volt,jó házörző,és az udvaron együtt aludtunk,nagyon gyerekszeretőek!:)
8/20 anonim válasza:
Én is azért ajánlottam a két magyar házőrzőt, mivel rendkívül családbarát kutyák, nagyon nyugodtak és természetes ösztönük van egy nagy tér őrzésére ugyanúgy, mint a család tagjainak a védelmezésére. Szépek, magyarok és nem nyáladzanak összevissza.
9/20 anonim válasza:
nem tudom, hogy annak számít-e a szakirodalom szerint, de én sok boxert ismertem, és mindegyik imádta a gyerekeket, különösen a szukák. :)
10/20 anonim válasza:
Komondor, kuvasz. Nekem is egyből ez ugrott be, na ők (főleg, ha szakemberrel van tanítva) tuti házőrzők, gyönyörűek, magyarok. Vagy inkább két komondort:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!