Nagy problémánk van, Az utcánkban van egy nő aki sokat iszik (szépen kifejezve) és van 2 kutyája hatalmas kert de ő az utcán tartja a kutyákat mit tehetnénk?
A baj az, hogy a két kutyának a kajája és a vize is kívül van kisajátították az utcát és mindenkire támadnak még nem haraptak meg senkit.. szóltunk a nőnek erre a válasz: "Csak mosolyog" (vicsorít) Kihívtuk a sintéreket nem tudták befogni. Fótot küldtünk be aláírásokkal kihívtuk újra na most befogták De a nő kihozza pénzbírság és ennyi ez megy újra meg újra. Nem merünk nem lehet sétálni az utcában. Az a húgomnak(12 éves) mobilt kellet venni és az utca tetejéről csörög hogy menjünk érte suliból jövet. Anyukámék nem tudják mit csináljanak többször már vitáztak is a nővel ha nem tudja az udvarban tartani akkor ne hozza ki mert megvadult. A sintértelep meg kiadja neki míg nem harap meg senkit addig nem tesznek semmit miért kell megvárni míg baj lesz. Ja és kutyát se lehet sétáltatni:S Örülök,hogy elköltöztem..
Mit tehetnénk? Ha feljelentjük pénzbírságon kívül kap valamit? A baj még az is, hogy elkezdtek kovájogni a kutyák más utcákba is mi van ha egy kisgyerek épp ott megy az anyukájával kérlek segítsetek!!
közjegyző ez jó volt :DDDD
Először azt hittem, hogy a környékünkön laksz, mert nálunk ugyanez van. Piás idős nő, csak ott 3 kutya volt. Ugyanezt csinálták a kutyák, rárontottak mindenkire, de nem haraptak. Kétszer kihívtam a rendőrséget. Ki is jöttek, elvitették a kutyákat. Most megin beszerzett hármat és ugyanúgy az utcán tartja őket. :((
tehetnétek feljelentést hogy neked ment és elestél, ledöntött a földre...akkor talán elaltatnák őket.
vagy kérd meg a helyi vadászt, hogy tüntesse el mindkettőt...az ilyet ténleg nem szabad hagyni.
köszönöm a válasz .. Télleg vicces volt az elírás :P
Helyi vadász?:)
Ha fejelentjük elkobozhatják tőle végleg??
A vadász csak utasításra intézkedhet, önhatalmúan (elvileg) nem lövöldözhet. Főleg nem lakott területen.
Rendőrség jó ötlet, ők azonnal kijönnek.
Örülök, hogy bekerültem a köztudatba a közjegyzővel. -:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!