Kinek van kutyáskönyve, vagy venni fog?
Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 22:15
11/17 anonim válasza:
Nagyon sok van, főként régi könyvek, de én édesapámtól tanultam a kutyákról a legtöbbet. Milyen könyvet keresel?
12/17 A kérdező kommentje:
kutyákol szolot ,vagy amiben csak 1 fajta van
2012. okt. 21. 07:29
14/17 A kérdező kommentje:
vanak olyan kutyáskönyv,ami 1 fajtárol szól. retriever,pointer,beagle vagy szetteres
2012. okt. 21. 14:35
15/17 anonim válasza:
Engem a nevelési kérdések, falkasorrend stb. érdekelt leginkább.
Jan Fennel - Kutyapszichológia - ez csak netről le lett töltve és kinyomtatva.
Korom Gábor - Neked ugatok
Aztán tanítás is érdekelt:
Vámosi-Nagy Nóra - Klikk
101 Kutyatrükk
Ill. van még egy kifejezetten bullmasztiffokat ismertető könyvem :)
16/17 anonim válasza:
Majdnem elfelejtettem..
Ezt még csak most rendeltem meg:
Farkas Gabi - Vakkantások egy kutyáról - Avagy Gabi szösszenetek
Ez egy menhelyről befogadott kutyus életéről szól, hogy zajlik a szerető családban az új élete :) - és nem utolsó sorban a könyv megvásárlásával az ASKA menhely is támogatást kap a könyv árából.
Ismerem a könyv íróját, nagyon jól ír/fogalmaz, alig várom már, hogy megjöjjön a könyv és olvashassam :)
17/17 anonim válasza:
Magyar kutyafajtákról.több is, orosz fajtákról egy, retrieverekről, egy közel-keleti páriakutyákról szóló nagyon régi német nyelvű könyv egy izraeli író tollából, Fennel, Milan, nevelésről sok különböző, Árkosi József agilityről szóló könyve stb. 7 éves korom óta olvasok ilyeneket, szóval már van egy pár, de ezt könyvből nem lehet megtanulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!