Milyen betegségei vannak a kutyádnak és mikor kezdődtek az egészségügyi problémák?
az baj ,hogy SEMMIFÉLE BETEGSÉGE NINCS???:) tök egészséges!
4 éves,hibrid.( 2 különböző fajta , törzskönyves kutya első almából született,F1 hibrid ),de az egyszerűség kedvéért hívjuk keveréknek:),nagytestű ivartalanított szuka pásztorkutya ( féle :). főként házi-koszton él.
( kerestük a kutyát, mert véleményem szerint ,a fajtiszta kutyák között nagyon sok a beteg )
2 éves, roti-nj keverék, kan, és diszpláziás. Mondjuk úgy hoztam el, h tudtam h az lesz, illetve tudom h idős korára izületes is lesz.
Mit eszik? Mikor mit :D
Két border kan kutyám van, nincsenek ivartalanítva, száraztápot kapnak, mellette napi egy zöld kagyló kapszula és 1-2 falat "nekik való nasi" a mi maradékunkból.
Egyikőjük tenyésztőtől vett törzskönyves, szűrt, champion felmenőkkel. 9 éves, 2 és fél éves korában derült ki, hogy diszpláziás. Az első éveiben nagyon beteges is volt, szerencsére azóta ritkán látunk orvost.
A másik kutyánk 2 éves, szintén fajtatiszta, szaporítótól fogadtuk örökbe, minden oltása rendben volt, nem tudtak vele mit kezdeni, ezért látván hogy egy borderral jól kijövünk felajánlották, hogy ha elfogadjuk nekünk adják. (azóta sem született újabb almuk szerencsére)
Neki azon felül, hogy kicsit lökött szegényem és szét van csúszva (no de mi így szeretjük:)) nem sok baja volt eddig. A fülével vannak problémák, nem rég vettük észre, hogy begyulladt, eddig semmi jelét nem mutatta, de a doki megállapította, hogy ez már régi probléma, tele van "göcsökkel" az egyik füle. Nem beteges fajta, kullanccsal kölyök korában meggyűlt a baja, de egy kis hős. Tartós problémája a fülét leszámítva nincs, ami szerencsére orvoslható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!