Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Labradornál van tökéletesebb...

Labradornál van tökéletesebb kutya?

Figyelt kérdés

Panel kutya lenne, szobatiszta koráig tudnám 2 óránként lehordani de ha szobatiszta lesz akkor napi 4 séta (reggel, délelőtt, délután és este) lenne neki! ebből 3 20-25perces egészségügyi séta és este lenne egy másfél max két órás játék.

Elvárásaim: nyugodt, értelmes, agresszió távol álljon tőle, apportírozós legyen és nagytestű!

Régóta szeretnék kutyát C. M. könyveit már elolvastam, sok "hogyan legyünk falkavezérek" féle könyvet olvastam! Úgy összességében kb. 6 könyvet olvastam el ami a kutyákról szól valamint rengeteg labradoros cikket!Szerinted jó választás nekem a labrador?

Összesen 130ezer ft ot szánnék kutyára. (régóta gyűjtök összejött 200ezer ft, 130körül vennék a kutyát és azt a maradék 70et a kezdőleges beruházásra szánnám mint a póráz, nyakörv, tál, táp, vitamin, oltások... persze nem csak 70ből akarom tartani a kutyát:D hanem ennyit tudok most összesen kezdedbe rászánni valamint, hogy ne egyszerre legyen nagy kiadás hanem legyen egy kis tartalék)

2012. okt. 16. 06:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
még
2012. okt. 17. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!