Labradornál van tökéletesebb kutya?
Panel kutya lenne, szobatiszta koráig tudnám 2 óránként lehordani de ha szobatiszta lesz akkor napi 4 séta (reggel, délelőtt, délután és este) lenne neki! ebből 3 20-25perces egészségügyi séta és este lenne egy másfél max két órás játék.
Elvárásaim: nyugodt, értelmes, agresszió távol álljon tőle, apportírozós legyen és nagytestű!
Régóta szeretnék kutyát C. M. könyveit már elolvastam, sok "hogyan legyünk falkavezérek" féle könyvet olvastam! Úgy összességében kb. 6 könyvet olvastam el ami a kutyákról szól valamint rengeteg labradoros cikket!Szerinted jó választás nekem a labrador?
Összesen 130ezer ft ot szánnék kutyára. (régóta gyűjtök összejött 200ezer ft, 130körül vennék a kutyát és azt a maradék 70et a kezdőleges beruházásra szánnám mint a póráz, nyakörv, tál, táp, vitamin, oltások... persze nem csak 70ből akarom tartani a kutyát:D hanem ennyit tudok most összesen kezdedbe rászánni valamint, hogy ne egyszerre legyen nagy kiadás hanem legyen egy kis tartalék)
A leírásnak teljesen megfelel.
Nekem is az van.
Teljesen jó dolga lenne egy labinak nálad.
Ha a labrador az a fajta amibe beleszerettél, akkor hajrá.
Én mondjuk a helyedben inkább gordon szettert vennék, de ez már csak ízlés kérdése. :) A labi nekem azért nem tetszik, mert borzasztóan hajlamos a hízásra, nehéz jól etetni. Amiket én látok labradorokat (kutyasuliban, utcán, ismerősöknél) azok közül 10-ből 8 túl van kondicionálva és az csúnya.
Mióta kéne megkérdezni a szomszédokat, hogy nagytestű kutya jöhet-e?
Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki-mit csinál a saját lakásában és ezt már hála a jó égnek, kormányrendelet is kimondja. Így a szomszédoknak semmi köze hozzá, hogy ki-mit tart a lakásban.
Jó választás a labi, tenyésztőről nem is kezdek el papolni, mivel az az összegből is kiderül, hogy tenyésztőtől veszel majd kutyust.
Egy fontos dolog, figyelj a táp fehérjetartalmára, ne legyen sok, nem szabad, hogy hirtelen nőjön!
Happy Dog amúgy tele van kukoricával, de ez már részletkérdés..
Jah és persze az etetési útmutató sem szentírás :) Látni fogod ahogy gyarapodik a kutyus, hogy vissza kell-e venni az adagjából vagy éppen hozzátenni, esetleg pont jó :)
Én amúgy a Brit Care tápot ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!