Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyás könyveket...

Milyen kutyás könyveket ajánlanátok az én esetemben?

Figyelt kérdés

Saját kutyám még nem volt, de egy doberman keverék mellett nőttem fel. 15 évig volt velünk, én foglalkoztam vele, én vittem a Népszigeti kutyasuliba, én sétáltattam, és tanítottam neki mindent. De szerintem nem én voltam a falkavezér a szemében, habár soha nem volt vele gond, hallgatott rám, sokszor meg is védett. Ezenkívül elég sok kutyás helyre járok. Most viszont nagyobb fába vágom a fejszém, egy 40 kilós amerikai bulldog szuka (ivartalanított) fog hozzám kerülni egy ismerőstől. Ők is befogadták, nem tudnak sokat a múltjáról. Eddig nem volt vele gond.

Milyen kutyás könyveket ajánlanátok?

2012. okt. 12. 11:02
1 2
 11/12 Fannybaba8 ***** válasza:
Cesar Millan könyvek, Kutya a családban, Én és a kutyám
2012. okt. 12. 13:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már olvasom is! Ebből látszik, mennyire nem értek ezekhez a pdf-s dolgokhoz :)
2012. okt. 12. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!