Milyen kutyás könyveket ajánlanátok az én esetemben?
Saját kutyám még nem volt, de egy doberman keverék mellett nőttem fel. 15 évig volt velünk, én foglalkoztam vele, én vittem a Népszigeti kutyasuliba, én sétáltattam, és tanítottam neki mindent. De szerintem nem én voltam a falkavezér a szemében, habár soha nem volt vele gond, hallgatott rám, sokszor meg is védett. Ezenkívül elég sok kutyás helyre járok. Most viszont nagyobb fába vágom a fejszém, egy 40 kilós amerikai bulldog szuka (ivartalanított) fog hozzám kerülni egy ismerőstől. Ők is befogadták, nem tudnak sokat a múltjáról. Eddig nem volt vele gond.
Milyen kutyás könyveket ajánlanátok?
Jane Fennel Tanuljunk meg kutyául.
Klikk.
Ha a népszigetit ismered akkor meny el vele oda ha van rá pénzed annál többet egyik könyv se segít. :) Nekem 2ambull kanom van 1 3meg 1 10hónapos Velük is oda megyünk.
Ja, nem is vettem észre :D
Esetleg értesz a számteches dolgokhoz is? Az egyik könyvet ebookban szedtem le, pdf fájl, és nem tudom megnyitni :)
Nekem a kutyapszichológia elvileg megvan otthon pdf file-ban.
Ha így van és adtok egy e-mail címet, átküldöm szívesen.
Nekem is úgy lett kinyomtatva és lespirálozva, boltban én sem találtam meg.
Nekem Cesar és Fenell könyve van meg,ezek jók, nekem is pdf-ben van,amit úgy tudsz megnyitni,hogy leszedsz hozzá egy Adobe Reader-t . pl innen: [link]
Amiket írtatok könyvek azoknak meg én is utána nézek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!