Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlanátok, az esetemben? Sosem vagyok elég merész
Figyelt kérdés
Szeretnék próbálkozni a lányoknál mert tudom hogy sose lehet tudni, de annyiszor lettem már elutasítva, néha elég durván, hogy egyszerűen nem tudok senkit megszólítani. Ha megpróbálnék odamenni valakihez, mindig eszembe jut az összes eddigi, és hirtelen depressziós leszek és úgy érzem tök fölösleges és értelmetlen hisz tudom mi lesz a vége. Van erre valami módszer hogy túljussak ezen?2009. júl. 2. 00:32
1/3 anonim válasza:
lehet nem hangzik egyszerűen de le kell szarni a kudarcot. mindig úgy kell gondolni hogy na bumm nem tudja mit hagy ki, majd keresek mást. sőt, pofátlannak kell lenni, sose alázkodj meg. a lányoknak a határozott pasik kellenek.
2/3 anonim válasza:
Az úgy tényleg elég rossz ha ennyi visszautasításod volt és már nem mersz odamenni.De nem is kell odamenni.Ismerkedj neten.Felveszel vmi csajt msn-re aki tetszik,lököd neki a sódert és már rajta is vagy a szeren.:)-Én is így ismerkedem és bejön.Egy csomó csajt szedtem már fel így.Pedig egyátalán nem vagyok az a "jóképű macsó" gyerek.Most is holnap fogok talizni az egyikkel és valszeg ágyközeli élményekben is lesz részem:D
3/3 anonim válasza:
felszívod magad és kész. megkérdezed magadtól hogy jó-e neked hogy nincs nőd... márpedig sztem nagyon szenvedsz tőle hogy nincs... beszéld ezt magadnak- meg kell szenvedni mindenért...
de amúgy iwiwen írhatsz leveleket pl aki tetszik... aztán csak add önmagad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!