Dán dog négy kisgyerek mellé jó? Párban hoznátok el őket? Milyen neműeket?
Figyelt kérdés
Építkezünk egy nem túl lakott területen még, város szélén. Nagy területű kertünk van, amit körbekerítettünk, illetve van olyan hátsó része, ahol sövény van, ott csak egy drótkerítést húzunk kívülről. Szeretnénk kutyát, hogy kicsit biztonságosabb legyen. Dán dogban gondolkodunk, mert nagy méretű, de úgy olvastam elég barátságos természet.
4 gyerekünk van 2-8 évesek. Melléjük ideális ez a kutya?
2 kutyát szeretnénk, milyen neműeket választanátok. Két lányt, vagy vegyes párost?
2012. okt. 10. 14:37
11/15 anonim válasza:
Gyerekek mellé a Német dog igenis jó,én egy ilyen kutya mellett nőttem fel,és még a fénykép is megvan amelyiken a kutya hátán ülök.
12/15 anonim válasza:
Szerintem a német/dán dog az egyik legkiválóbb családi eb. Én a helyetekben két szukát hoznék, bár a vegyes páros sem rossz, viszont a méretek miatt inkább ajánlom a két lányt.
13/15 anonim válasza:
Igen, ideális gyerekek mellé, részben én is egy ilyen kutya mellett nőttem fel, ráadásul őt már felnőttként fogadtuk be, nem kölyök volt és tesóm ekkor volt 3év körüli. Soha semmi bajunk nem volt ezzel a kutyával, imádta az egész család. 2kölyök kutyát egyszerre semmiképp nem hoznék el, úgy nagyon nehéz őket megnevelni. Vagy örökbefogadnék egy idősebbet (ugyanúgy, sőt valószínűleg még jobban fog ragaszkodni, mint egy pár hhetes/hónapos) és pár hónap múlva mellé egy kölyköt, vagy legalább egy évet várnék a két kutya beszerzése közt.
14/15 anonim válasza:
Szerintem még a berni pásztor és az újfundlandi is szóba jöhetne. azok is nagy termetűek és gyerekbarátok.
15/15 anonim válasza:
Én a kuvaszt tudnám ajánlani.Terület és házőrzésre nincs jobb,az ostoba híresztelésekkel ellentétben pedig igazán gyermekbarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!