Milyen kutyát javasoltok?
Feladom. Szerintetek van olyan kutya, amelyik
- lakásban tartható (sok sétával),
- nem túl kicsi, nem túl nagy,
- kijön a gyerekekkel,
- képes megvédeni, ha úgy adódik,
és a legjobb feltétel, melyhez a férjem ragaszkodik:
- legyen barna.
Van valami tippetek?
Az biztos, hogy sokkal jobbakat lehetne találni. Ezért kértem a segítségeteket.
Barna köll neki, nem tehetek róla! Ha nem az kéne, már rég lenne egy közép schnauzerünk, ami egyébként minden tekintetben tökéletes lenne. Vannak ilyen gyermekkori bevésődések, melyek meghatározzák a felnőttkort...
Éppen ezért nem is mondtam, hogy nagy kutyát szeretnék. Nem túl kicsit, nem túl nagyot. Ahogyan az a témafelvetésben is olvasható. (A dobermann tehát pont tökéletes! :))
A lakás-kert polémia minden alkalommal fölbukkan, ha csak teheti. Tartottam kutyát kertes házban és lakásban is, azt vettem észre, hogy ha rendesen és rendszeresen sétáltatom, foglalkozom vele, akkor jól érzi magát. És ott akar lenni, ahol én vagyok, ha bent vagyok, nem nagyon ment ki egyik sem nélkülem. Akár kicsi, akár nagy, akár barna, akár nem. Ellenben a sógoromék tacskójával, aki egy gyönyörű kertesházban lakik, ahonnét sose viszik sétálni, és ettől teljesen kampó az idegrendszere.
A dobermannal viccelődtünk az egyik előző kommentelővel. Szerinte az pont megfelelne a témaindító elvárásoknak:
- lakásban tartható (sok sétával),
- nem túl kicsi, nem túl nagy,
- kijön a gyerekekkel,
- képes megvédeni, ha úgy adódik,
és a legjobb feltétel, melyhez a férjem ragaszkodik:
- legyen barna.
A labrador nem rossz, de az is 50 cm fölött van, ami már nagynak mondható, ráadásul a bizonyítottan egyik legalkalmatlanabb kutya arra, hogy bármit is megvédjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!