Milyen házőrző kutyát javasoltok, aki kisgyerekek mellett is tartható?
Szia!
Nekünk bernipásztorunk volt, egy birkatürelmű nagy medve, nem érdekelte milyen kutya megy neki, csak ránézett és ment tovább, viszont mikor apunak akart menni, ráförmedt és a németjuhász ami nagyobb volt nála, elhátrált.
Volt mikor beakartak törni hozzánk, fél éves volt, szóval még a fele méretét sem érte el, de elüldözte a betörőt.
Én nagyon szerettem, csodálatos kutyák a bernipásztorok, nagyon könnyen bele szeret az ember egy ilyen fajta kutyába!
Ha ez a fajta nem tetszik ajálnom még a leonbergi kutyát ők is gyönyörűek és ugyanolyan birkatürelmű kutyák.
Szia!
Ha tenyésztőtől veszel, akkor szerintem látogass el a kennelbe, ha nincs ilyen akkor én inkább hanyagolnám azt a kennelt!
Figyelj még arra, hogy betegségi szűrések meglegyenek, és 8 hetes korban váljanak meg az összes oltást megkapott kiskutyától!
Ha tetszik a bernipásztor, ajánlanék egy kennelt, személyesen ismerem a tulajdonosát, és én is kaptam tőle 3 kutyát egyik klub találkozón, hogy ismerkedjek a kutyáival, csodálatos kutyák voltak, szeretetre méltók, a tulajdonos nem gyógyszerekkel, hanem természet adta gyógynövényekkel gyógyítja a kutyáit, több hektáros földje van, ahol a kutyák játszhatnak, és saját tavuk is van a kutyáknak!
Nagyon rendes ember a gazdájuk, egy szeretetre méltó férfi, és nagyon segítőkész!
itt a kennel honlapja, ezek a kutyák voltak nálam, imádják az érintést, és bújtak mint valami kis ölbecicák:
-Maglód-Falvi Syrius
-MAGNUS z IPEL'SKEJ KOTLINY
-PATI of BILBER RANCH
Remélet tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!