Németjuhász nagyon jó házörző?
persze munkavonalúra és ónémetjuhászra gondoltam,nagyon jó házörzők?
Én szeretnék egy hobby kutyát,hobby célra és sportolni,de az is jó lenen ha nagyon jól őrizné a házat és az öcsém is játszana vele anélkül hogy megharapná ő 13 éves és kijönne a kisebb kutyákkal.
Az ónémetjuhászkutya megfelel erre a célra? persze törzskönyvvel megbízható helyről.
innen gondoltam: [link]
mondjuk innen egy kan megfelelne a követelményeimnek?
igen,tökéletes társad lesz,de nagyon fontos a fizikai lefárasztás mellett a szellemi is a németjuhásznál! Szóval sportolás mellett menjek Örző védő tanfolyamra is és minnél többet kutyaiskolába!
De ezek mellett én még jobban bernáthegyit javasolnám,imádja a gyerekeket igazi védelmező óriás mégis jó házörző! Gondold meg:) de a NJ is tökéletes persze ha hozzáértő vagy:)
oké köszi
bernáthegyiről azt hallottam hogy nem nagyon védi a házat
kicsit lusta és beteges fajta,na meg nagyon sokat eszik :)
A Bernáthegyiről cáfolnám azt h nem védené a házat..Nekem is bernáthegyim van és mindig ugat mikor jön valaki + eddig nem nagyon használták nálunk a kapucsengőt de azóta h megvan szinte mindenki azt nyomogatja..:P
Az is igaz h imádja a gyerekeket na meg az is h sokat eszik..:D
hogyne támadná meg a betörőt..bernáthegyi maximálisan védi a családját,és a területét!
De látom nem hagyod magad meggyőzni,és már beleszerettél németjuhászba,akkor mi a kérdés?:) Tökéletes kutya NJ is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!