Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Németjuhász nagyon jó házörző?

Németjuhász nagyon jó házörző?

Figyelt kérdés

persze munkavonalúra és ónémetjuhászra gondoltam,nagyon jó házörzők?

Én szeretnék egy hobby kutyát,hobby célra és sportolni,de az is jó lenen ha nagyon jól őrizné a házat és az öcsém is játszana vele anélkül hogy megharapná ő 13 éves és kijönne a kisebb kutyákkal.

Az ónémetjuhászkutya megfelel erre a célra? persze törzskönyvvel megbízható helyről.

innen gondoltam: [link]

mondjuk innen egy kan megfelelne a követelményeimnek?

2012. máj. 7. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

igen,tökéletes társad lesz,de nagyon fontos a fizikai lefárasztás mellett a szellemi is a németjuhásznál! Szóval sportolás mellett menjek Örző védő tanfolyamra is és minnél többet kutyaiskolába!

De ezek mellett én még jobban bernáthegyit javasolnám,imádja a gyerekeket igazi védelmező óriás mégis jó házörző! Gondold meg:) de a NJ is tökéletes persze ha hozzáértő vagy:)

2012. máj. 7. 20:46
 2/8 A kérdező kommentje:

oké köszi

bernáthegyiről azt hallottam hogy nem nagyon védi a házat

kicsit lusta és beteges fajta,na meg nagyon sokat eszik :)

2012. máj. 7. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
A Howavart vagy a belga juhászkutya barátságosabb mint a német
2012. máj. 7. 20:51
 4/8 anonim válasza:

A Bernáthegyiről cáfolnám azt h nem védené a házat..Nekem is bernáthegyim van és mindig ugat mikor jön valaki + eddig nem nagyon használták nálunk a kapucsengőt de azóta h megvan szinte mindenki azt nyomogatja..:P

Az is igaz h imádja a gyerekeket na meg az is h sokat eszik..:D

2012. máj. 7. 21:01
 5/8 A kérdező kommentje:
de ugat,de nem hiszem ha valaki bemenne megis harapná,bár kitudja.
2012. máj. 7. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:

hogyne támadná meg a betörőt..bernáthegyi maximálisan védi a családját,és a területét!

De látom nem hagyod magad meggyőzni,és már beleszerettél németjuhászba,akkor mi a kérdés?:) Tökéletes kutya NJ is :)

2012. máj. 7. 21:10
 7/8 anonim válasza:
Bocs, nem azért írtam én azt a Bernáthegyiről h lebeszéljek a Német juhászról..A NJ is nagyszerű kutya..Bár ez az egész, szerintem csak a kutya betanításáról szól...
2012. máj. 7. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem német juáhszom van, nagyon jó kutyafajta, de az enyém kevésbé őrzi a házat, őrizni a roti meg a doberman szokta
2012. máj. 8. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!