Miért ilyen felelőtlenek?
Figyelt kérdés
Nagyon nem tudom minek nevezni. Van nálunk idéglenesbe egy kutya. /hozzánk jár enni, aludni/ Mivel imád kilógni megszoktam kötni. Elég veszélyes a környék számára. Imádják lefújni a bundáját, illetve sintérrel is elakarták vitettni. Az ált. isisek félnek tőle. Ill. van egy család a környékünkön akik szeretik az ilyen kutyákat befogni majd megölni. Én meg akarnám ettől óvni. Ezért megkötöm minden reggel. Anyáék elengedték mondván, hogy nem tudja elviselni a láncot és nem tudott apa aludni tőle. Most értitek az engem nem érdekel mert nem őket buzerálják többek közt tanárok is, hogy ne engedjük már ki. Meg az osztálytársaik a fárasztó kérdéseivel, hogy miért szökik ki meg minden.2012. okt. 5. 12:33
1/6 anonim válasza:
Ez történet nekem elég kusza. Most kié a kutya?
2/6 anonim válasza:
Te egy a "környék számára veszélyes" kutyát láncon tartasz?
Gondolom tett azért, hogy veszélyesnek tartsák. Te vagy a felelőtlen amiért úgy tartasz kutyát, hogy Te sem értesz hozzá.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem az embereknek veszélyes, hanem a kutyának veszélyes! És nem mondanám, hogy nem értek hozzá. Csak imád ellógni.
A kutyának én vagyok az idéglenes gazdája. Most keresünk neki gazdát.
2012. okt. 5. 13:57
5/6 anonim válasza:
Azt nem értem, hogyan tud kiszökni? Nincs kerítés, vagy rossz a kerítés? Szerintem sem jó egy kutyának láncon, ha lehet, el kell kerülni a láncon tartást.
Milyen hosszú láncra van kötve? Amikor a mi kutyánkat kellett láncon tartani (kerítésépítés miatt), akkor agresszív lett egy idő után, hiába volt olyan 6-10 méternyi lánca.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem szokott rendszeres lenni, hogy meg van kötve. Rossz a kerítésünk. A kerítésünk léces és mindig szétszedik az enyémmel ez meg kiszökik. Kb. 2-3 napig szokott jó lenni a kerítés mikor megcsináljuk a lyukat. Aztán nincs mindig időnk visszalécelni.
2012. okt. 5. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!