Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kell tudni a golden...

Mit kell tudni a golden retriverekről?

Figyelt kérdés
Akinek van, mik a tapasztalatai vele? Milyen a természete, könnyen tanítható-e, stb....

2012. okt. 4. 11:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nagyon kell ugyelni a mozgatasra es a megfelelo etrendre (semmit az asztalrol), mert hizekony fajta.
2012. okt. 4. 12:21
 22/25 A kérdező kommentje:

16os válaszoló: részvétem a kutyus miatt, elhiszem, mennyire hiányzik, egy állat elvesztése mindig nagy fájdalom :(

Én nekem már most a szívem szakad meg, hogy csak hetente-kéthetente fogom látni, nagyon tudok ragaszkodni az állatokhoz.

2012. okt. 4. 12:22
 23/25 anonim ***** válasza:
65%
Pontosan 14 eves es 3 honapos volt mikor elment. Termeszetes uton halt meg, nem volt betegsege, mutete elete soran szerencsere. Csak elaludt szegenykem. 2 dolog volt, ami problemas volt. A bal fule gyakran begyulladt, es a bore pedig viszketett egyes honapokban, allergias volt. Ma mar tudom, hogy tobb nyers hust kellett volna etetni vele. Fott csontot nem szabad, csak nyerset szinten. Csokoladet, hagymat tilos etetni a kutyaval, es a krumplit is keruljuk meg a szolot.(Allattudomant tanulok azota).
2012. okt. 4. 12:25
 24/25 A kérdező kommentje:
Ó, ezeket nem is tudtam, még nem tartotta kutyát, nagyon köszönöm a hasznos tippeket :)
2012. okt. 4. 12:27
 25/25 anonim ***** válasza:

Ja, és még valami: ne lágyulj el a boci nézésétől. (ne engedd nassolni)

A megszokott időközönként ehet de ne tömjétek örökösen kajával. Még akkor sem ha állandóan kuncsorog! :)

Hízásra hajlamos fajta egyébként...

2012. okt. 4. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!