Mit kell tudni a golden retriverekről?
Jól fogja viselni a lakásban töltött napokat is. (nyilván naponta vinned kell sétálni egy kicsit).
A két ház közötti ingázás nem fog neki gondot okozni (tapasztalataim szerint) feltéve, ha hamar hozzászoktatod az autózáshoz.
Nekem 14 evig volt Goldenem, oktober 6-an lesz 1 eve, hogy szep csendben orokre elaludt a kertben. Iszonyuan hianyzik. Nalunk foleg lakasban volt, de kertben is idonkent. 2-3-szor setaltattuk naponta. Nem tudnek elkepzelni jobb kutyust nala. Mi sose vittuk kutyasuliba, de poraz nelkul setaltattuk, kezjelekbol ertette mit akarunk.
Ami megdobbento, hogy biztosra veszem, hogy felismerte magat a tukorben. Rengeteg oromet okozott nekunk, nagyon okos, kedves odaado, rengeteg szeretet ad es igenyel.
Barcsak most itt lenne es megint idetenne a buksijat hogy simogassam :(
Elozo vagyok. Annyit meg hozzatennek, hogy az enyem imadott autokazni, alig varta.
Apumnak is goldene van, o minden nap kiviszi az erdobe futni. Az ove meg fara is maszik, ha odadobjak neki a botot. Ha nem sajat szememmel lattam volna, nem hinnem el :)
"# 16/17"
Meddig élt a goldenetek? Az enyém 8 éves. Remélem még sokáig velünk marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!