Mi a véleményetek a golden retriverekről?
Sziasztok!
Mi a véleményetek/tapasztalatotok a golden retriverekről? Jó házörzésre?(Sokan elítélik, mert "büdös")
azon kivűl hogy tucat kutya nincs vele gondom..
nagyon barátságosak és játékosak, házőrzésre tényleg nem alkalmas ahoz túl barátságos, büdös?? hát akkor ha nincs fürdetve és ápolva a szőre akkor igen az,amúgy meg rendes kutyaszaga van mint miden kutyának..
Büdös?? Ekkora butaságot még nem hallottam:D
Amúgy házőrzésre alkalmatlan. Ugatni ugat (mivel minden kutya territoriális) de szerintem többségük farokcsóválva engedne be bármilyen idegent.
Egyáltalán nem tucatkutya.. Összekevered a labradorral.
Nekem goldenem van, egy tündér :) És igenis őrzi a házat! Csak azért, mert nem ugatós, még odafigyel a rendre :)
Nagyon tanulékony, 3 évesen tanítottam meg a legtöbb trükkre, amit tud. Kicsit makacskodik néha, kiskutyaként rengeteget ásott, növényeket pusztított, de aztán egyik napról a másikra felhagyott ezzel a rossz szokásával. :)
Azt szeretem benne a legjobban, hogy ha belefekszik a legnagyobb sártengerbe, kimászik, megrázza magát és úgy ragyog a bundája, mint új korában :D tehát látszatra mindig tiszta (persze fürdetem is). A kutyaszag...hát az kutyaszag. Egy igazi gazdi elviseli :) Mellesleg ő a legjobb barátom, el nem tudnám képzelni az életet nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!