Mért mondják, hogy a golden jobb mint a labrador? Szerintem nagyon nem. A labi sokkal jobb
azért veszik a goldeneket,mer ők csak egyszerű kutyák..a mai állományuk az botrányos..arra valóak,hogy a kertben tartsák dísznek,az összes ugyan olyan.agyon szaporított kutyák.már házőrzök,és csipkelődnek,rontják el a fajtát.
labrador: nincs agyon szaporítva,az állomány nagyon jó,dolgozni is lehet velük,és ők nem kertidísznek vannak tartva.nem rontják nagyon a fajtát,sokkal jobb kutyák..!
És ki mondta, hogy a labrador sokkal jobb? Te? Cöhh
Nekem goldenem van, a szomszédunknak labradorja. Ha a két kutya együtt sétál, az emberek az én goldimhoz mennek oda. Az indok: a hosszú szőre sokkal szebb, az arca formásabb, gömbölyűbb, a szemei finomabb vonásúak. Kecses a járása, míg a labi lány "döcög". A golden egy kifinomult, elegáns, okos kutya, a labrador túlságosan játékos, idétlen.
Mellesleg kisvárosban élünk, és a háziorvos szerint 23 vagy 24 labrador van a városban, ezzel szemben 4 golden.. Most akkor melyik van agyonszaporítva?!
Előző voltam.
Csak mert te azt mondod jobb kutyák, attól még marhára nem úgy van, amit te kiszopsz a kisujjadból......
Ez nem is kérdés, azért tetted fel a kérdést, hogy mindenkinek kinyílváníthasd a véleményedet, meghogy az úgy van ahogy te gondolod.........MARHÁRA NEM!
A kutyákat fajta szerint csak néhány dologban lehet megkülönböztetni egymástól(Aminek fele csak külsőség)
MINDEN KUTYÁNAK VAN SAJÁT EGYÉNÍSÉGE, nem a futószalagról lejött robotok, hogy egy faján belül az összes kutya ugyanolyan.
Amiket írtál , az meg csak a te véleményed.
Az én véleményem, hogy az igazi kutyák a farkaskutyák... Akiknek az ősei nem holmi kiskedvenc, játszópajtás ölebek( mint a két említett kutyafaj) hanem vadászó farkasok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!