1.5 éves labradormnak melyik tápot ajánlanátok? Eukanuba Labrador reriever vagy Royal Canin labrador rerievert? (Acana nem vált be) Árban a royal a jobb.
Royal:
Összetevők:
Dehidratált baromfihús, rizs, kukorica, kukorica glutén, állati zsírok, árpa, baromfimáj, tisztított cellulóz, cukorrépapép, növényi olajok (pl. borágó olaj), ásványi sók, halolaj, rákféleségek
(glükózaminban gazdag), frukto-oligoszacharidok, nyomelemek (kelátos formában is), porckivonat (kondroitin-forrás), taurin, nátrium-polifoszfát, L-karnitin, körömvirág-kivonat (luteinben gazdag), vitaminok.
Eukanuba:
Összetevõk:
Csirke (>20%), kukorica, búza, cirok, árpa, állati zsiradék, baromfiliszt, szárított cukorrépapép, csirke belsőség, szárított egész tojás, szárított sörélesztő, só, nátrium-klorid, halolaj, nátrium- hexametafoszfát, lenmag, DL-methionin, glükozamin hidroklorid, kondroitin szulfát.
Az én kutyámnak a Royal fajtatápja nagyon bevált (francia bulldogom van). Nagyon szívesen eszi, szép fényes a szőre, nincs elhízva, de nem is sovány. Pont jó.
Az Eukanubával nincs tapasztalatom, nem próbáltuk ki.
A Pro Plan 100% hogy nem jobb mint a Royal Canin.
Én sok jót hallottam mind két tápról, de én a kutyámat RC-vel etetem,tényleg nagyon jó táp, a kutyusom szőre szebb és napról-napra egészségesebb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!