Melyik jobb bichon havanese vagy labrador?
Nem tudom, nekem olyan az a kérdés hogy "mit egyet? marhapörit vagy csokitortát?". Mindkettő nagyon jó, csak a maga helyén és idejében :D
Második
köszi a válaszokat!
csak nagyon tetszik a labrador mert nagy,erős,büszke,okos,
a bichon havanese megazért tetszik mert okos,kicsi és egy picit cukibb mint a labrador!
kertes házunk van,ezért igazából szinte mindegy.legszívesebben bichon-labrador keveréket szeretnék:Dde nem hiszem hogy ilyen van:D
Óóóó, az Isten szerelmére, hogy lehet ezt a két fajtát összehasonlítani??? Azon kívül, hogy négy lábuk van, meg két szemük, semmiben sem hasonlítanak egymásra! Olyan, mintha azt mondanád, nem tudod, eleven velociraptort vagy elektromos orgonát kérj-e karácsonyra!
Egy icipici cuki kutya meg egy szépen kifejlett, erős labrador mint ég és föld.
A kérdésedre a válasz a te jellemedben van: ráérsz naponta három alkalommal megfuttatni egy labradort, tanítani és játszani vele, vagy szívesebben éred be a napi kétszeri rövid pisisétával, egyébként meg a tévénézéshez keresel cirógatnivaló labdát kergető kis bohóckát?
Értem én, sőt, egyetértek, hogy a labrador fejedelmi jószág, de azzal sokkal többet kell törődni, mint egy bichonnal. Ha nem mozog eleget, kaparással, rágással, rombolással éli ki a fölös energiáit, ha pedig nincs eleget a közeledben, nagyon be akar majd jutni a lakásba, hogy kifejezze a szeretetét.
Ha engem kérdezel, én a zsebcirkálót javasolnám. Nagyon édes kis bohóc, jól elvan a lakásban a közeledben, nyugodtabb vérmérsékletű, sokkal "kényelmesebb" kutya, mint egy labi kifogyhatatlan energiái. :)
Megvan a végső döntés!!!!!
....................
...........
......
...
MINIMALAC(amerikai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!