Mit tehetnénk ha 1 hónapos palotapincsink tele van féreggel, eddig 2x kakilt, és mind a kétszer férgeset persze féreghajtóval?
nos... ez egyszerre több probléma. nem is lehetne nálad még egy hónaposan kivéve, ha saját alomból való.
az anya kutyát a vemhesség alatt szokták féreghajtózni így kisebb az esélye h a kicsik férgesek lesznek.
ha nem a te almodból való (és ez tűnik valószínűbbnek) akkor kérdés; melyik tenyésztő ad ki a keze alól 4 hetes kölyköt, akinek az anyja mellett lenne a helye és törvény is kötelez erre.
ha esetleg elpusztult az anyja, akkor más persze.
na de most a helyzeted megkönnyítése érdekében mindenképp el kéne vinned dokihoz, és folytatni a féreghajtózást, a pedigree tápot pedig kérlek ne add neki.
nagyon rossz táp. helyette inkább brit care-t, pro plan-t, vagy ha megengedheted magadnak orijent esetleg tase of the wild-ot adj.
a tejpótló por sem egy jó választás sztem.
4 hetesnek a tejpótló igenis remek dolog. A kutyának valóban rengeteg vitamin, ásványi anyag van, ami majdnem pótolja az anyatejet. Ezért érdemes a tápot ebben beáztatni.
A férgek elfogynak és akkor megnyugszik a kiskutya. Azért viselkedik így, mert zavaró számára a férgek a végbélnél.
2. vagyok. igen én is csak párat soroltam a jobbak közül.
a pedigree-től az állatorvosom szerint sok kutya kap maradandó betegségeket is akár. pedig agyon van reklámozva. szal óvatosan.
Susa AZ1 -et ajánlom 3 hetes kortól adható!
Létezik sokféle féregtelenítő tabletta/paszta talán valamelyiket meglehetne próbálni, hogy kiürüljenek belőle a férgek!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!