Hosszú szőrű kutyád te kozmetikázod otthon, vagy kozmetikushoz hordod?
Figyelt kérdés
ma 15:29
2/3 anonim válasza:
nyáron 2 havonta viszem a meleg miatt (ne legyen nagy a bundája), de én nem vágatom frizurára, hanem kopaszra le, a többi évszakokban meg 3 havonta viszem, és nem kopaszra vágatom, hanem mindig addig hogy ne fázzon, és a frizurát megint hanyagolom, mivel sokat járok el vele sétálni és amúgy is összeb*ssza a bundáját mindig
mostanában sajnos drága lett, nekem kisebb méretű a kutyám, de így is 12ezret ott hagyok minden egyes vágásnál, tavaly még 4-6ezerből megvoltam
amúgy van egy ismerősöm, akinek nagyon nyugis a kutyája, simán hagyja vágatni magát, ő nem viszi el fodrászhoz, hanem ő maga levágja neki és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!