Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kozmetikai arckezelés után...

Kozmetikai arckezelés után (pattanások) mennyi idővel szabad otthon az arcot megtisztítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok, havonta járok kozmetikushoz pattanásos bőr miatt. Hétfőn voltam, kitisztította, de most még pár napig piros, utána szép lesz.

Az a kérdésem, hogy egy ilyen kezelés után 1-2 nappal már lehet otthon is az arcápolást végezni? (arclemosó, tonik, stb.) Mert ebben sosem vagyok biztos, nehogy megsértsem a még gyógyuló félben lévő bőrömet. (Kozmetikus után kb. 3 napig még piros az arcom)

Ma este - kedd - már szerintetek lehet a mindennapos ápolást végezni?

2023. márc. 21. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Csinálhatod azonnal, ha nincsenek irritáló összetevők a termékekben (alkohol, illat, illóolaj stb).

Bár én a kozmetikus nyomkodást hagynám a helyedben, semmi értelme, de legalább irritálja a bőröd.

2023. márc. 21. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Van, hogy a nyomkodás elkerülhetetlen, viszont az nem oké, hogy napokig piros az arcod. Egyébként a kettő között nincs összefüggés, sőt, most, hogy sebes a bőröd, főleg fontos, hogy odafigyelj az arcodra, főleg esténként a megfelelő tisztításra
2023. márc. 22. 16:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Tonicot ne használj szerintem.Televan alkohollal és csak szárítja roncsolja a bőrt.

Milyen termékeket használsz pontosan? milyen tonikot használsz? hány éves vagy?

2023. márc. 31. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!