Kozmetikai arckezelés után (pattanások) mennyi idővel szabad otthon az arcot megtisztítani?
Sziasztok, havonta járok kozmetikushoz pattanásos bőr miatt. Hétfőn voltam, kitisztította, de most még pár napig piros, utána szép lesz.
Az a kérdésem, hogy egy ilyen kezelés után 1-2 nappal már lehet otthon is az arcápolást végezni? (arclemosó, tonik, stb.) Mert ebben sosem vagyok biztos, nehogy megsértsem a még gyógyuló félben lévő bőrömet. (Kozmetikus után kb. 3 napig még piros az arcom)
Ma este - kedd - már szerintetek lehet a mindennapos ápolást végezni?
Csinálhatod azonnal, ha nincsenek irritáló összetevők a termékekben (alkohol, illat, illóolaj stb).
Bár én a kozmetikus nyomkodást hagynám a helyedben, semmi értelme, de legalább irritálja a bőröd.
Tonicot ne használj szerintem.Televan alkohollal és csak szárítja roncsolja a bőrt.
Milyen termékeket használsz pontosan? milyen tonikot használsz? hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!