A kozmetikus mennyire tisztítja meg a bőrt a mitesszerektől?
Ma voltam kozmetikusnál, mert elég pattanásos lett a bőröm az utóbbi időben. A kozmetikus a pattanásokat kinyomkodta, és az orrom oldalán a mitesszereket, de az arcom oldalán, homlokomon, államon, állam alatt ugyanolyan mitesszeres maradt a bőröm, amiből gyanítom ugyanúgy pattanások lesznek idővel.
A kérdésem, hogy ez így jó, más kozmetikus is így csinálja, vagy keressek egy másikat, aki teljesen rendbe teszi az arcomat?
Évekig jártam, de mindig csupa mitesszeresen jártam haza....
A hámlasztó segített végül úgyahogy
Jó kozmetikus teljesen.
Jártam úgy, mint te és az első kommentelő is, de voltam csúcsszuper kozmetikusoknál is, akik után egy mitesszer sem maradt. :)
Kitartást.
Köszi a válaszokat! Megnyugtató, hogy ez így rendben van. :)
Első, milyen hámlasztót használtál, és hány naponta?
Életemben egyszer voltam kozmetikusnál. Az arcom teljes területén, az összes mitesszert kinyomkodta, egyetlen egy maradt, amivel nem tudott megbirkózni. Több mint öt év eltelt azóta, és a mai napig az az egy darab van csak.
Egy valóban hozzáértő, szakszerű kozmetikus csodákra képes.
Nekem még a pattanások is megmaradtak, nemhogy a miteszerek.
Nem találtam még normális kozmetikust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!