Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményed a kutyadezodor...

Mi a véleményed a kutyadezodorról, kutyaparfümről?

Figyelt kérdés
nov. 26. 11:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a kutyakozmetikus befújta a kutyát egy ilyen cuccal. Émelyítő vattacukor szaga volt, ezért újra kellett fürdetnie a kutyámat.

Szerintem marhaság. Egy normális körülmények között tartott, egészséges kutya nem büdös.

nov. 26. 11:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb kutya utálná. Egyébként vannak olyan illóolajos permetek, amiket élősködők elriasztására készítenek, tehát konkrét céllal, nem csak azért, mert a gazda nem bírja elviselni a kutya normál szagát, és elég illatosak tudnak lenni tőle. Vagy ha van levendulád, rozmaringod, más ilyen fűszernövény, akkor abból tépsz egy kicsit és átdörzsölöd a bundát.

Hozzáteszem, a kutya ezeket sem fogja feltétlenül szeretni.

Egyébként az előttem szólóval maximálisan egyetértek, egy egészséges, normálisan ápolt kutya nem büdös. A kutyadezodort azért találták ki, mert vannak olyanok, akiknek el tudják adni jó pénzért.

nov. 26. 11:59
 3/11 anonim ***** válasza:
99%
Azt se tudtam eddig hogy ilyen létezik
nov. 26. 12:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha büdös a kutya, arra nem megoldás, mert alapjáraton véve persze, a kutyáknak is van egy alap "szaga", viszont alapjáraton véve nem büdösségről beszélünk. Ha érezhetően büdös a kutya, akkor vagy belefetrengett valamibe illatosba az okoska, vagy valami egészségügyi oka lehet. És ugye nem a tünetet kell kezelni, hanem az okot kell megszüntetni.

Amúgy nekünk van rozmaring bokrunk, a kutyám szeret akörül mászkálni, mindig jó kis rozmaring illata lesz. :D Amúgy szerintem ezek a kutyaparfümök biztos egy csomó vackot tartalmaznak, ha mindenképp érdekel ilyen, akkor szerintem jobb és pénztárcabarátabb is valami természetessel illatosítani.

nov. 26. 12:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Marhaság. Ápolt, jól tartott kutyának semmi szüksége rá. Aki nem bírja az alap “kutyaszagot” az ne tartson kutyát
nov. 26. 12:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A húgom vett egyet a huskynknak és ki lehetne vele üldözni a világból, annyira utálja, ha meglátja a kezemben, elszalad :D
nov. 26. 13:29
 7/11 anonim válasza:
100%
Amikor kuty kozmetikushoz vittük a kutyákat, imádtam, amikor a végén ráfújta a parfümöt. Nagyon kellemes illatúak lettek, nem tolakodó vagy émelyítő. Kár, hogy a nő antipatikus volt, különben mentünk volna még hozzá. Az egyik kutyám nagy rajongója az illatoknak, ha lehetne, a szárítót ledöntené, úgy dörgölődzik az illatozó ruhákhoz, gyakran ugyanígy a kellemes illatú emberekhez. A másik kutyám inkább dörgölődzött egy jót a fűben, neki talán kevésbé jött be szerintem, hanem ugyanígy viselkedett, amikor nem volt parfüm, szóval... Passz.
nov. 26. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
F4szság! a kutyákat nem kell fújkálni.
nov. 26. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem zavarja a kutyát. Az ő orruk sokkal érzékenyebb, tehát ha úgy van befújva, hogy az ember jól érezze, akkor az biztos megterhelő az ő orruknak :/

Plusz felesleges. Egy jól ápolt kutya nem büdös. Van egy alap kutyaszaga, az meg nyilván a kutyatartás része - aki kutyás, azt nem zavarja.

nov. 26. 15:15
 10/11 anonim ***** válasza:
14%
Én csakis Dolce&Gabanna parfümmel illatosítom a drága tündérbogár kutyulimutyuli kislánykáimat.
nov. 26. 17:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!