Mi lehet a baja a kutyámnak?
Ezt én sem értem. Ez a legfelelőtlenebb szaporítás egy módja.
Hadd gratuláljak a tettetekhez.
Első:
Nem tudom hogy vagy vele.De nagyon sokan nem viszik vemhesen a kutyát állatorvoshoz.Még azok se akiknek telik rá.Elhiheted!!!!Eddig nem volt semmi ilyesmi gondunk mert gond nélkül eltudtuk ajándékozni a kutyákat.És rendben felnevelte az anya kutya!
Ja hogy állatorvosra nincs pénz, de a kutyákat gyűjtögetni, szaporítani, arra van. Hát gratulálok.
Remélem, tudjátok, hogy egyre több a parvo, ami halálos betegség sokszor akkor is, ha időben elkapják. De ezer más kórokozó van, ami a kölyköket baromira halálosan megbetegítheti, nagyon kevés dolgot lehet otthon kezelgetni kamillával meg borogatással.
Az oltásait egyébként miből fizetitek? És az meg mi, hogy férgeket keresgéltek a hányásában? Komolyan nincs féreghajtva, majd csak akkor lesz, ha már az egész emésztőrendszerét elborítják, és a hányása is tele lesz velük? Hallod, csapjátok agyon azt a kutyát, még az is jobb neki, mintha ti a pénztárcátokat szorongatva megvárjátok, amíg valami lassú és fájdalmas betegségben elpusztul kezelés hiányában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!