Lehet valami komolyabb baja a kutyámnak? : /
Vigyétek be egy normálisan felszerelt rendelőbe, ahol ellátják rendesen, de ha más nem, legalább hívjátok fel a dokit, hogy gáz van, nézze meg.
A bezárás az ugye nem azt jelenti, hogy napokig csak percekre engedtétek ki? Sétálni ugye vittétek, próbáltatok vele foglalkozni, hogy ne unja halálra magát és ne depizzen be még a sérülései mellé?
Ha tud mászkálni, akkor tud sétálni is.
Mondjuk én biztos nem zártam volna ilyen állapotban egyedül sehova, ha összeverik, akkor még a kinti kutya is megérdemli, hogy a családdal legyen... :/
Mindenesetre ez nem változtat a tényen, hogy dokihoz kell vinni. Vinni, nem kihívni, mert ha nagyon összeverték, akkor ránézésre, műszerek nélkül nehéz megmondani, mi baja van, és felszerelés nélkül nehéz kezelni is.
hogy néz ki a sebe? valóban gyógyúl, esetleg büdös, gennyes?
Szerintem mindenképp vigyétek el egy jól felszerelt rendelőbe, ahol meg tudják rendesen vizsgálni.
Lehet, hogy lett más sérülése is, ami nem látszik. Ha esetleg "csak" kicsit magába fordult a bunyó miatt, és egyébként gyógyul,akkor is jót tenne neki egy lapos vizsgálat.
Jobbulást a kutyusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!