Szerinted elég ez a kutyámnak vagy "éhezik"?
Figyelt kérdés
Naponta kap 30-40dkg csirkemellet vagy sertéscombot sós vízbe megfőzve! 1 marék tápot rakok mellé (kb. 10dkb) plusz szoktam neki ráreszelni sárgarépát, káposztát, paprikát. Néha mézet is csurgatok rá! Plusz kapja mellé a lupo san zöld kagylót!
1éves labrador!
2012. szept. 18. 18:35
1/7 anonim válasza:
Nézz rà a kutyàdra és megtudod! :)
Rajta làthatod, hogy kevés-e és sovàny, kint vannak a bordài stb.vagy elég neki és jò kondiban van.
2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mindenki azt mondja h jó húsba van meg kövér... (szerintem nem tudják h h néz ki egy labrador)
Amúgy ha szaladgál látszódnak a bordái plusz van horpasza:D De én sem tudom h jó e:D
2012. szept. 18. 18:44
3/7 anonim válasza:
nekünk a labradorunk 3 éves lány és 42 kilós.. ami túlsúlyosnak számít.. ha lány : 30-35 kilő közt az ideális ha fiú 35-40 legalábbis ezt írják.. mi sima fürdőszoba mérleggel mérjük.:D vagyis tesóm megmérekezik utána felveszi a kutyust és vele is aztán ugye levonjuk és így megkapjuk a súlyát.:D
4/7 anonim válasza:
azt érezni kell, hogy kövér -e. érzed a bordáit, ha finoman végigsimítod? ha nem, akkor lehet rajta egy kis felesleg. meg ha felülről nézed, ha egy "hurka" a kutya, akkor is.
5/7 anonim válasza:
Én csak a sót hagynám ki!Mivel a kutyák nem izzadnak tudomásom szerint,a rendszeres sóbevitel biztosan káros nekik!
6/7 anonim válasza:
A sót felejtsd el és ilyen sok hús mellé aért kéne valami szénhidrát is. Én kevesebb húst adnék egy nap, eleve csak szárazzal etetném annak ideális az összetétele.
7/7 anonim válasza:
valamennyi só a kutyáknak is kell. nem sok, de kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!