MI baja lehet a kutyámnak? SOS
Figyelt kérdés
Eukanuba large breed puppy tápot eszik... 1 hónapja váltottunk át a eukanuba all breeds tápról.... De a mostanitól megy a hasa..... Általában ha reggel kimegyek hozzá odajön és össze vissza nyalogat.... de most nem tette... (labrador szuka 4 hónapos) ÉS ma véletlen későn keltem fél kilenckor és akkor áztattam be neki a tápot és 9 kor kapta meg..... nem akar inni.... amúgy fél 8 kor kap reggelit...... Mi baja lehet? Tegnap volt nálunk kertiparti de nem adtunk neki semmit..... a táp amit most eszik csirkés... az előző bárányos rizses volt... mit tegyek? ORVOSOK ZÁRVA!!!!2012. szept. 16. 09:17
1/6 anonim válasza:
Figyelj ! nem szabad mindig eukanuba tápot adni mert ez felhizllalja és elrontja az izületeit minekünk is nagy termetű kutyánk van és ritkán ritkán adunk neki inkább házi kosztot vagy pedigreet vagymit.
2/6 anonim válasza:
úgy értve ki kell egészíteni az étrendjét vele
3/6 anonim válasza:
elsö! Pedigree?? te nem vagy magadnál.. az olyan kb mintha a kutya színezett papírt enne...
Főzz neki egy kis rizst,zöldséget és husit bele! de holnap az legyen az első hogy vized dokihoz!
5/6 anonim válasza:
Elsőre ne hallgass,hihetetlen hogy miket tudnak itt néha tanácsolni..
Amúgy nem vakarózik? Lehet a csirke gond,én kutyám is csirkeallergiás.
Mindenképp menjetek holnap dokihoz,mert sajnos ez csak találgatás így.
6/6 anonim válasza:
Ha hasmenése van a táptól, nem megfelelő a számára az a fajta.
Viszont a kedvetlenség, nem evés inkább jelezhet valami betegséget . Hétfőn menj vele orvoshoz, ha nem javul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!