Mi baja lehet a kutyámnak?
A másfél éves, németjuhász-kaukázusi keverékű kutyám ma olyan kedvetlen, tegnap is az volt, és nem tudom mitől! A labdáját szorongatja egész nap a szájába, de ha eldobom neki, nem akar vele játszani. Enni is alig eszik! A sufniba kuksol 3 napja abba a sarokba, ahol szilveszterkor világra hozta a kicsinyeit. Lehetséges, hogy most jutott eszébe, hogy már elvitték a piciket?!Anyummal már arra is gondoltunk, hogy netalántán megmérgezte valaki, mert nagyon nem ilyen szokott lenni:( Várom az ötleteket, tanácsokat!
Előre is köszönöm!
Arról már ne is beszéljünk, hogy egy keverék kutyát ellettetek, aki ráadásul még gyakorlatilag kölyök volt.
Ez már önmagában nagy probléma.
És azzal,hogy ezt közölted kedves utolsó mire mentél?
Segít ez a kutyán?
Talán a kérdező elgondolkozik... én úgysem tudom helyette elvinni állatorvoshoz a kutyát, távgyógyítani meg senki nem tud.
De megpróbálok rávilágítani, hogy mekkora baklövést követtek el.
Nos tudod kedves utolsó baklövés vagy nem, nem a mi hibánk! Menhelyről hoztuk el, és azt mondták ivartalanítva van!!! Nos, mégse volt...A témáról ennyit...
Mindenki másnak köszönöm a válaszokat! Igen álvemhes, a doki is megmondta, de olyan egy ***** volt, hogy mikor kérdeztük mit lehet ilyenkor tenni azt mondta " Ott az internet, nekem erre nincs időm" mondom...szép -,-"
pffff..
komolyan hajam égnek áll milyen orvosok vannak magyarországon ez szörnyű!! Vidd el mindenképp egy felszerelt rendelőbe,normális hozzáértő dokihoz,nem fogsz többet fizetni de ott ivartalanítják a kutyusodat is.
Ezzel rengeteg betegséget előzől meg : pl méhgyulladás,petefészekrák/ciszta,emlődaganat,méhnyakrák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!