Lehet valami baja a kutyámnak? Volt már valakinek haszonló "tapasztalata"? SOS
Van 2 kutyánk. kb. 2 órával ezelőtt fürdettem meg őket. Bezártam őket, hogy teljesen megszáradjanak és addig ne piszkolják be magukat. Most nemrégen kimentem és a 6,5 éves kistestű Tacsi keverék kutyánk aludt és arra arra sem kelt fel, hogy kimentem. A másik kutyánkat kiengedtem. A Tacskó keverékünket meg felvettem ölben és kivittem mert hiába szólintgattam csak feküdt. Ahogy kivittem és kivittem és letettem a földre elkezdett reszketni kb. 1 percig aztán ez abba maradt és vissza akart menni a kennelben lévő kosarába. Ott elkezdte nyalogatni a farka tövétől egy kicsivel lejjebb. Közben észre vettem, hogy az egyik hátsó lábánál a csánkja fölött egy kicsivel van egy kopasz folt. Most ott hagytam a kennelben bezártam, hogy a másik kutya ne zavarja és megint alszik. Felhívtam a dokit mert nagyon meg ijedtem. Ő azt mondta, hogy figyeljem és ha holnapra sem javul a helyzet akkor vigyem el.
Lehet, hogy valami baja van?
Köszönöm választ!
Inni eszik enni még később kapnak. Már valamivel jobb a helyzet. Előbb voltam kint és mikor kimentem csóválja a farkát de még nem akar kijönni.
Ha nem akar majd enni és levert lesz akkor még ma elviszem!
Második, ne viccelj, nyár van. még ha le is hűlt 20 fokra, akkor sem fázhat.
De arra tényleg figyelj, ha nincs étvágya, azonnal doki.
Milyen volt a víz hőmérséklete, amivel fürdetted? Az is lehet, hogy túl hideg volt neki. Ami nekem felfrissülés volt, annál a vízhőmérsékletnél a kutyám már remegett. Lehet, hogy meleg volt a testük és hiába zuhanyoztattad langyos vízzel, neki hideg volt, utána még a kennel... Szerintem a remegés ettől is lehetett.
Hozzá van szokva egyébként a fürdetéshez?
Most voltam kint a vittem neki ki egy kevés főtt husit. Elvette de nagyon nyögvenyelősen nyelte le. Száraz az orra és fehér az íny. Azonnal viszem dokihoz!
A válaszokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!