Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lesz szobatiszta egy...

Hogy lesz szobatiszta egy Pitbull?

Figyelt kérdés
2 napja kaptam egy 6 hetes Pitbull kiskutyát és folyamatosan teliszarja a lakást,ráadásul fosik elég rendesen. Kint is elvégzi ha kint vagyok vele, de ha bent vagyunk nem szól semmit, nem nyüszít, nem megy az ajtóhoz csak fogja magát aztán rotty neki mehet a szönyegre vagy akárhova. Mit csináljak?

2012. okt. 1. 14:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy mint bármelyik másik kutya. Viszont érdemes lenne gyorsan elvinni dokihoz, mert a hasmenésnek lehet komoly oka is. Meg amúgy is ideje kezdeni az oltásokat.
2012. okt. 1. 16:05
 12/25 anonim ***** válasza:

Te vagy a kétmillióháromszáztizennégyésfeledik aki ezt megkérdezi:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=szobatiszta&..

Napi felelős, felkészült kutyatartó című rádióműsorunkat hallották. Köszönjük figyelmüket! Viszont hallásra!

2012. okt. 1. 18:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Egy nagyon hasznos tanács: ha FOSIK a kutya az nem normális. Gondolom az eddigi táp helyett mást kap és még a környezete is változott, de 1-2 nap után annak el kellett volna múlnia. Oltásokat már kapott? Féregtelenítést kapott már?
2012. okt. 1. 20:22
 14/25 A kérdező kommentje:
Nyomrult mind. Minden orltása megvan és féregtelenítve is lett. Ráadásul nem putribol lett hozva, és fajtatiszta, papirom is van róla. És 6-7 hetesen simán el lehet kezdeni nevelni szobatisztaságra. Gondolom ti is sokat érthettek a kutyákhoz. Mellesleg nem volt kihangsúlyozva, hogy pitbull, csak megjegyeztem.
2012. okt. 2. 15:36
 15/25 anonim ***** válasza:
Persze, fajtatiszta kutyát 6 hetesen csak úgy eladogat a tenyésztő, mi? Mi meg mind hülyék vagyunk...
2012. okt. 2. 15:39
 16/25 A kérdező kommentje:
Szülinapi ajándék volt, így is 2 héttel lett eltolva a szülinapom, mert túl fiatal volt. De legyél biztos benne.. biztosan tudsz róla mindent ugye?
2012. okt. 2. 15:42
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te kutyádról tud sokat, hanem a felelős kutyatartásról! 8 hetes kora előtt az állatvédelmi törvény szerint tilos elhoznod kutyát! Szép kis összegre megbüntethetnek! Na, mi vagyunk nyomorultak, mi? Ti meg ennyit se tudtok, de te oltasz le másokat. Amikor itt egy ember nem tud semmit, az pedig te vagy! Ha annyira okos vagy, akkor miért nem tudsz egy kölyköt szobatisztaságra nevelni? Talán mert nem értesz hozzá? Akkor ki is a tudatlan?
2012. okt. 2. 15:49
 18/25 A kérdező kommentje:
ja és ha el lett hozva elöbb, mint szabad akkor biztos hogy egy korcs dögöt kaptam a putris cigányoktól ugye???
2012. okt. 2. 16:01
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem! De nem tenyésztőtől vetted. Attól, hogy kapsz hozzá törzskönyvet, nem jelenti azt, hogy tenyésztőtől vetted! De keress rá a neten, ha nekünk nem hiszel!

[link]

2012. okt. 2. 16:04
 20/25 anonim ***** válasza:

Amit belinkeltem, tekerj az oldal legaljára. De ha lusta vagy, akkor kiemelem neked a kulcsfontosságú részt

Tenyésztő:"A kiskutyákat minimum 8-10 hetes korukig anyukkal és testvéreivel hagyja. Ez alatt az idõ alatt a kölyök nagyon sok mindent tanul anyjától és sok tapasztalatot szerez a testvéreivel folytatott játék során"

Szaporító:"Már hat hetesen eladásra kínálja a kicsiket, s biztosít bennünket róla, hogy "már egyedül esznek"

2012. okt. 2. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!