Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lesz szobatiszta egy...

Hogy lesz szobatiszta egy Pitbull?

Figyelt kérdés
2 napja kaptam egy 6 hetes Pitbull kiskutyát és folyamatosan teliszarja a lakást,ráadásul fosik elég rendesen. Kint is elvégzi ha kint vagyok vele, de ha bent vagyunk nem szól semmit, nem nyüszít, nem megy az ajtóhoz csak fogja magát aztán rotty neki mehet a szönyegre vagy akárhova. Mit csináljak?

2012. okt. 1. 14:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Azta, így is két héttel el lett tolva a szülcsinapcsid? hogy te milyen sokat megteszel azért a kutyáért... -.-
2012. okt. 2. 16:09
 22/25 A kérdező kommentje:

Szerinted tudtam a szülinapi kutyámról? Idióta.

És ő volt a legerősebb és a legnagyobb a testvérei közül, és ő már egyedül is tudott enni.

2012. okt. 2. 16:34
 23/25 anonim ***** válasza:
LEHET, HOGY EGYEDÜL IS TUDOTT ENNI, DE OLVASD MÁR EL MÉG EGYSZER, HOGY MIÉRT NEM LEHET 6 HETESEN ELHOZNI!!!! BÜNTETNEK ÉRTE, PLUSZ A KUTYÁNAK IS ROSSZ!!! Könyörgöm ne legyél már ennyire fogyatékos! Nem szabadott volna elhozni a kutyát, érted? De most már mindegy annak a szerencsétlennek. Lehet, hogy nem tudtál a kutyáról, de akkor is fogadd el, amit itt írnak neked, mert az úgy van! Amúgy meg ne várd már el attól a szerencsétlentől, hogy azonnal szobatiszta legyen. Tanítsd meg rá.
2012. okt. 2. 16:39
 24/25 A kérdező kommentje:

Értem én hogy tilos!!! Nem mondtam, hogy nem az.

És ha nem tűnt volna fel, nem az volt a kérdés, hogy mért nem szobatiszta, hanem hogy hogyan tanítsam meg rá!

2012. okt. 2. 16:42
 25/25 anonim ***** válasza:

Ja, hogy még ennyit sem tudsz? Na, akkor keress rá az interneten.

[link]

2012. okt. 2. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!