Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy pitbull, vagy egy boxer...

Egy pitbull, vagy egy boxer az erősebb?

Figyelt kérdés

Valószínűleg kutyától is függ, de úgy általánosságba.

Tegyük fel, két kanról van szó.

Köszönöm a válaszokat! :)

2012. szept. 29. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Miben erősebb? Súlyhúzásban? Harapásban? Kakakinyomásban? És úgy általánosságban is az adott egyedtől függ.
2012. szept. 29. 19:01
 2/7 A kérdező kommentje:
verekedésben. félre ne értsetek, nem akarom a kutyám verekedtetni, szándékosan nem írom, nekem melyik van.. csak úgy érdekelne a dolog. ennyi az egész :]
2012. szept. 29. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Mind a kettő mozgékony kutya, így igazán nem tudom megmondani hogy melyik lenne harcban erősebb. Nekem amstaffom van, nagyon szelíd, de volt már hogy összveszett kutyával egy játékon, olyan vérmes lett egy ideig hogy meijedtem. Amíg a kutyával veszekedett nem az a kis szelíd állat lett, hanem megvédte magát. Amikor lehiggadtak, utána ugyanúgy gyűrték egymást tovább.

Szerintem függ életkortól, fizikai állapottól, edzettségtől is.

2012. szept. 29. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Pitbull. Ha az egyszer raharap a torokra es oka is van ra, nem fogja ereszteni amig mozog a boxer.
2012. szept. 30. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:
biztos hogy pit.a boxerek egyébként sem azok a nagyon kakaskodó fajta kutyák
2012. szept. 30. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:

hmm...jó kérdés. Egy pitbull képes súlyhúzásban elképesztő eredményekere, de a boxer nehezebb mint a pit.szerintem ha harcoltatnák őket( én ellene vagyok a viadalnak, csak példaképp említem Senki ne próbálja ki, mert ez bűncselekmény) szóval hosszú harc lenne.

UI: én nem igazán szeretem a boxereket, nekem pitbullom van

2012. okt. 13. 10:44
 7/7 truthboy ***** válasza:
Boxer erőssebb!
2012. okt. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!