Boxer vagy Pitbull terrier?
A boxer sohasem vérengző, nem hirtelen, nagymacskaként heverészik napközben, nincs nagy mozgásigénye. Toleráns a gyerekkkel, sőt nagyvonalú, védelmezi őket.
A boxer nem terrier!
A terrier mindig nyugtalan, akár kicsit öntörvényű is.
Szia! A másodikra ne hallgass, mert a boxereknek nem folyik a nyála össze vissza, az enyémnek nyáron sem. Én nagyon tudom ajánlani, mert hihetetlen arcok, nagyon embercentrikusak, viszont bármikor tűzbe mennének a gazdájukért. Könnyen taníthatók, legalábbis az enyém hamar megtanulta mindent. Úgyhogy én nyugodt szívvel ajánlom!
A pit bull is nagyszerű társ lehet, viszont nemtudom hogy itthon van-e pit kennel ahol rendesen oltott, szűrt kölyköket lehet kapni, mert az ilyen expresszes hirdetéseket kerülni kell, hiszen bármikor kifoghatsz egy ideggyenge pitet azzal meg nemlehet mit kezdeni sajnos, hiszen kinevelni sem lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!