Szerinted igazam van?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3492485-egy-f..
Az első válaszoló vagyok!
Annyira nem értem ezt, hogy valaki miért akar kutyát, hogy ha még az etetésével is problémázik? Miért nem fogják fel az emberek, hogy a kutya nem olcsó mulatság akit csak meg kell venni és kész!
Ha nincs igazam akkor szoljatok! Csak fel idegesitenek az h ha valaki kutyát akar úgy, hogy nem tudná rendesen gondját viselni :S
Amúgy a linkbe az első hozzászóló vagyok!
24vagyok:D
nekem ebből a kérdésből az jön le, hogy "vajon hány zsák chappit kell vennem havonta?"
Igazad van,ha valakinek nincs pénze már az etetésre sem,hogy lenne pl. oltásokra, de a kérdésből ez szerintem nem derül ki az ott kérdező csak érdeklődik, az meg jó dolog ha valaki utána néz a fajta igényeinek mielőtt megveszi.
Más esetben amit leírtál igzad van, de ne legyél ideges :)
Ne kombináld túl a dolgot és nem is kell letámadni.
Megkérdezte mennyit eszik. Ebből hol következik az, hogy nem tudná gondját viselni?
Én is kérdezősködtem, mielőtt hazavittük a bullmacinkat. Jobb tisztában lenni ezekkel a dolgokkal és nem kell mindenkit letámadni ok nélkül.
A kérdésben az is szerepel,hogy gyerek mellett tartható-e, ebből én arra következtetek,hogy még nincs is meg a kutya, csak kérdez./az etetésről is/
Alapvetően igazad van,de ne azt bántsd aki csak érdeklődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!