Milyen kutyát ajánlanál nekem?
Nagytestű, nagyon okos és könnyen képezhető, nagyon barátságos és szelíd legyen akitől messze áll az agresszió, szeresse az apportírozást a nagy túrákat és a hosszú sétákat és szeressen úszni!
Szobatisztaságig tudnám 2 óránként lehordani, aztán ritkitanám a séták gyakoriságát fokozatosan! Ha már nagy kutya lesz akkor naponta 4 sétát akarnék vele (reggel, délkörül, délután és este) Az első 3 séta olyan 15-20perces egészségügyi séta lenne este meg 1.5-2 órát lennék vele akkor labdáznánk botoznánk. Emellett napközbe menne a "kiképzés" is hogy agyilag is lefáradjon.
Labradoron gondolkozom nagyon!:) Mit ajánlanál? Szerinted jó lenne a Labrador?
TK-val rendelkező fajtatiszta kutyát szeretnék tenyésztőtől. :)
Valamint egy menhelyi kutyáról nem tudhatom, h min ment már keresztül és hogy van e benne agresszió. Valamint amiket felsoroltam azoknak megfelelőt szeretnék:)
Párszor voltam már menhelyen sétáltatni valamint szüleim 1-2 havonta szoktak vinni menhelyre/menhelyekre 2-3 zsák tápot (igaz, hogy csak morzsit, vagy csepit(bocsi, nem tudom hogy van helyesen leírva:)) De jobb mint a semmi:)
Amúgy anyáéknak van két kistestű keverék kutyusa menhelyről.
Labrador tökéletes lenne.
Esetleg még ír szetter:
Óriás uszkár:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3478224__vala..
Gordon szetter:
Ezek szerintem megfelelnének,tartásával se lesz gondod,bár egy kutyaovi/suli sose árt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!