Milyen kutyát ajánlanál egy beagle mellé? Miért? Kan vagy szuka?
komondor :)?
jól kijön a kétfajta!
Házőrzés: a beagle jelez, a komondor támad.
A beagle lenyugszik a komondor mellett, de ha a komondornak olyan kedve van akkor eljátszik vele.
Nekem beaglem és komondorom van, és nagyon jól kijönnek.
Vizsla nem rossz:) Harci kutyát semmiképp se vegyek, ugye?
ilyen a kutyum..csak nem harrier..:)
szia! én a labradort ajánlom! vagy a feketét, vagy a golden retrivert:D nekem is iylen van, ez már a második, az első végigkísérte a gyerekkorom , 2 lve halr meg 13,5 lvesen :(
Ez a fajta a legnyugodtabb és legaranyosabb. Nagyon szereti a gyerekeket és soha nem harapja meg a gazdáját. Hihetetlen ez a fajta. Kicsinbek a kutya táljában lógtunk, és a kiskutyáit simogattuk, ő meg csak boldogan csóválta a farkát. Soha nem harapott meg minket, pedig kicsinek jól meghúztam a farkátXD csak jelzett, hogy mikor kell abbahagyni. ha nagyon meghúzzák a fülét, vagy valahol, ahol nagyon fáj neki, akkor csak megfogja az ember kezét ( nem harapott, csak a szájával kicsit megfogta a kezünk, mégegyszer megemlítem, hogy nem a fogait használta és nem hagyott nyomot a kezünkön és nem is fájt, csak jelzett) nagyon szereti a társaságot, irtó nyugodt és családcentrikus kutyus, én ezt ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!