Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyát szeretnék örökbe...

Kutyát szeretnék örökbe fogadni, honnan tegyem? Menhelyről vagy Illatos útról van-e tapasztalata valakinek?

Figyelt kérdés
Már rengeteg hirdetést találtam, egy menhellyel nagyon pórul jártam, a hirdető "kutyakiképző" nagyon elmebeteg volt, kiderült hogy nem is adja örökbe a kutyát csak szórakozik. Rex kutyaotthonról és Illatos útról van-e valakinek tapasztalata?

2012. szept. 24. 13:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
2012. szept. 25. 11:03
 22/25 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%
19-es: igen, sajnos gyepiken nincs apparátus arra, hogy a leendő gazdi kicsit is megismerje a kutyát...
2012. szept. 25. 12:45
 23/25 anonim ***** válasza:

nekem szentendrei Árvácskától van két kutyim.

hetekig jártunk, sétáltattunk, barátkoztunk.

Tudnak segíteni, hogy kihez milyen kutya illik.

most hétvégén felvonulásuk is lesz, és párhuzamosan örökbefogadási napot is tartanak.

Cicáik is vannak.

három hasonló fekete is van:

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 25. 22:29
 24/25 anonim ***** válasza:
Én júniusban jártam Szentendrén, a körülményekről jobb nem beszélni, inkább hajléktalantelepre emlékeztetett. A hölgy olyan barátságtalan volt az érdeklődőkkel, hogy elment a kedvem. Egy másik menhelyen sokkal jobb körülmények között élő kutyák közül választottam.
2012. szept. 26. 19:22
 25/25 Kedvenc Kereső válasza:

Kedves Örökbefogadó!

A hetekben létrehoztuk a facebookon a Kedvenc Kereső Alkalmazást, melynek célja, hogy a kisállatok gazdára találjanak. Folyamatosan fejlesztjük az oldalt, és napról napra egyre több kisállattal bővül az adatbázisunk (menhelyek és magánemberek által is). Ha gondolod, nézz szét nálunk és találd meg kis kedvenced. Előnye az alkalmazásnak, hogy ingyenes, nem kötődik egy márkához sem, teljesen non-profit vállalkozás az egész. A facebook oldal lájkolása után, a borítókép alatt jobbra található egy "Fogadj/adj örökbe" modul, erre kattintva indítható el az alkalmazás!

Bővebben itt található információ:

[link]

2012. okt. 19. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!