Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valakinek van tapasztalata,...

Valakinek van tapasztalata, menhelyről vagy fajtamentőkről?

Figyelt kérdés
Szeretem a kutyákat,és 2 a vágyam ideiglenes is akarok lenni.Régen leveleztem emailon keresztül, közeli állatvédősőkkel, most nem irnak vissza kiszemelt kutyával kapcsolatba sem.

2012. szept. 21. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem levelezni kell, hanem odamenni. Az állatvédők tapasztalatból tudják, hogy az éteren keresztül mindenki nagyon megértő, mindenki nagyon sajnálkozik, és segíteni akar.

De ha arról van szó, hogy oda kell menni, akkor a többség visszakozik. Én is voltam már ideiglenes gazdi, e-mailben semmi infot nem adtak ki. Azt mondták, hogy személyesen menjek oda, találkozni akarnak velem, én is találkozzak a kiszemelt kutyával. Ráadásul nekem saját kutyám is van, ha nem jönnek ki, akkor az ne utólag derüljön ki.

2012. szept. 21. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel őket telefonon, egyeztessetek időpontot. Emailezni idejük sem mindig van, meg hát tényleg jobban veszi ki magát, ha látják, hogy akarod.
2012. szept. 21. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:
A közösségi oldalakon is számos kutya keresi a gazdiját. Mindenhova oda van írva hogy érdeklődni a ****** telefonszámon. Mégis csomó mindenki ott kérdezi meg hogy: "Megvan még a kutya?", "Engem érdekelne" ...és ehhez hasonlók. Tökre egyértelmű szerintem hogy ha tényleg érdekel akkor fogod a fáradságot és felhívod őket. Kerül kb 40 Ft-odba hogy megtudd Zsömike még keres-e gazdát. Nyílván az állatvédők nem fognak egész nap pl a "fészbuk" előtt ülni, biztos van jobb dolguk is, és nem gondolom hogy te vagy az egyedüli aki e-mailekkel bombázza őket. Szóval vagy hívd őket, vagy menj ki személyesen :)
2012. szept. 21. 14:25
 4/4 A kérdező kommentje:
emailon csak megkérdezek pár dolgot,informáciot mondanak.Oké értem,akkor megyek személyesen vagy felhivjuk őket.köszönöm válaszolok
2012. szept. 21. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!