Milyen érvek és ellenérvek vannak az mellett hogy csak csirkeharhátat adjak a kutyámnak enni?
Figyelt kérdés
Nemsokára hazahozom 8 hetes k. uszkáromat és nemtudom hogy most vegyek neki prémium tápot akkor csak azt adjam neki avyg vegyesen, avgy csak csirkefarhátat, ebben elég a tápanyag? azt halottam igen, dehát milyen érvek és elelnérvek vannak ez elnne. hogy csak azt adjak neki?2009. júl. 31. 22:59
11/14 anonim válasza:
csirke lábszár csontot nem szabad adni neki,mert úgy tudja csak elrágni hogy szilánkosan törik akár hogy harapja a többit lehet szóval nyugodtan adj neki farhátat
.
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokt!
Írjatok még!
Orvosliag nincs enek valami szabálya?
2009. aug. 1. 14:20
13/14 anonim válasza:
A sok csontottól blgyulladást fog kapni ... elöbb utobb a szilánkosra törö csirkecsont ki fogja bökni vagy a beleit, vagy a nyelőcsövét.
Ne adj neki 1 éves kora elött ilyesmit, utánna is csak néha ...
14/14 anonim válasza:
Én a far-hátot kuktában főzöm meg, így szinte szétmállik a csont, de az is igaz, hogy amíg nem cseréli le a fogait addig, ne erőltesd a csontos ételt. Ha már kijöttek a végleges fogai akkor vegyél neki préselt bőrt, az leszedi a fogkövet és nem lesz büdi a szája. Én pulyka- és sertés csontot nem adok a kutyunak mert szilánkos és visítva kakál a kutya! Egyébként az én kutyám mindenevő, imádja a főztömet, de tápot is eszik mellé (ha kedve tartja) és abból is változatosan kap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!