Milyen érvek és ellenérvek vannak az mellett hogy csak csirkeharhátat adjak a kutyámnak enni?
A csirkefarhát nagy része csont,ami eleve nem tesz jót egy kicsi kutyának.Van aztán még bőr,zsír,ami szintén nem túl jó,és minimális hús.
Ezek után döntsd el,érdemes-e adni neki.
A kölyköknek fokozottan szükségük van jó minőségű táplálásra,erre a csirkefarhát alkalmatlan.
A még ki nem alakult fogazat miatt leghamarabb a teljes fogváltás után szabad csontot adni kutyának.
Értem, köszi, írjatok még!!!
És amúgy a felnőtt kutyáknál is ez a helyzet avgy nem?
én tápot adok nekik, de néha kapnak húst, zöldségeket, levest, rizst,házi tejet, természetes táplálékot. Amikor ilyet adok akkor csak magába, vagy ha kevés, akkor táp mellé.
Sztem ne csak tápon éljen egy kutya, az az alap legyen, de mellette kapjon minden mást is, hogy változatosabb legyen az étrendje és biztosan megkapjon minden tápanyagot.
A táp mindenképpen közép kategória felett legyen.
Csirkefarhátot én is gyakran adok nekik, de kölyök korban inkább nem adnék csontot.
a 23:58-nak szerintem teljességgel igaza van.
a táp,és a házikoszt keverve nem rossz.
de azért tudd,hogy a csirke far-hát etetése nem kölyök kutyáknak VALÓ.
szarik tőle akkorát,hogy te emeled le róla :)
tápanyag az nincs benne sok, ellenben zsír az igen.
uszkár ?? az egy vadászkutya féle,amit megpróbáltak ölebbé lealacsonyítani.
ha egy jó nagy ,kövér lusta ölebet szeretnél akkor a legjobb a far-hát.
majd 4-5 év mulva elég a következő kutyát megvenni ,addig tuti eléldegél a kis dagi :)
nekem is ízlene a hamburger minden nap,meg a sültcsirke. de,lehet hogy hamar eltemetnének .
te eteted,a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!