Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy tejfog...

Mennyibe kerül egy tejfog kihúzás? Igazából ki kell-e húzatni, vagy várjak? Többi lent.

Figyelt kérdés

1,5 éves.Egyetlenegy tejfoga maradt meg.(szemfog).A kutyakozmetikus mondta,hogy ki kellene húzni szerinte.Ajánlott egy dokit,aki "nagyon lelkiismeretes,olcsón dolgozik".Vidéken lakom.Na most ez a kis 1 db fogacska kihúzása 10.000Ft.Amit sokalltam..Felhívtam egy másik orvost.Aki elküldött a világ másik végére,hogy röntgeneztessem meg jó pénzért,majd vigyem vissza a kutyát hozzá,4000-ért megnézni,hogy a röntgen papíron tényleg az látható,ami látható,majd kihúzza ,szintén jó pénzért.2 kérdésem van tehát.Tényleg ki kell húzatni,vagy esetleg kipotyog magától...?!

A másik,hogy tudtok-e ajánlani valami jó dokit?(aki olcsóbban megcsinálja..)Legyetek szívesek a bunkó megjegyzéseket mellőzni.A mindenem ez a kis ördög,ezért tudakozom,hogy mi lenne a legjobb neki.

Amin még felháborodtam,hogy a középtermető szukánkat 14.000-ért ivartalanította ez a doki(akit utoljára írtam)

Ezért értetlen számomra,hogy egy kis tejfogacska kikapása miért ennyire drága...

Köszönöm!

2012. szept. 19. 10:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Itt meg tudod nézni milyen nagy gyökere van annak a tejfognak:

[link]

2012. szept. 19. 11:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne már, igaz Pesten lakom de itt egy ivartalanítás 25 volt a közép termetű kutyának a foghúzás (szintén úgy, hogy benn maradt... bár én nem vártam ennyit hanem 6 hónaposan kihúzattam nehogy tönkretegye a parapását) volt 12.000/fog és nálunk 2 fogat kellett kiszedni. Komolyan, lehet vidékre kellene járnom állatorvosokhoz.

Alapból az altatás/bódítás az ami ilyen drága... a művelet mellé már lényegtelen.

2012. szept. 19. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!