15 éves vagyok, és mozog egy fogam, vajon lehet még tejfog?
Figyelt kérdés
27 fogam van jelenleg, egy csontfogat már kihúztak, mert fájt, az pótolhatatlan.Már régóta, kb 1-2 éve nem mozogtak a fogaim, ez lehet még tejfog, és nyugodtam kiszedhetem, vagy forduljak inkább orvoshoz?Már annyira mozog, hogy szerintem az orvos se tudna kezdeni valamit.Csak gondoltam arra is, hogy valami betegség, vagy ennyire gyengék a fogaim, hogy kihullnak az ételtől.Inkább olyanok válasza segítene, akik konyítanak hozzá valamit, de szeretném mindenki véleményét hallani.2012. aug. 29. 14:23
1/2 anonim válasza:
Mindenféleképp fordulj fogorvoshoz de azért még reménykedhetsz hogy tejfog.Öcsémnek olyan volt hogy a rágófogát húzták ki és csontfog volt de most kezd vissza nőni szóval minden megeshet.
2/2 anonim válasza:
én kb 13-14 környékén vesztettem el (fiu vok) az utolsó fogam az fájt rohadtul doki húzta ki tejfog volt sztem menj dokihoz ő tudja megmondani addig meg ne piszkáld amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!